Кога повраќате, како и каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
леле темава...

ретко имам повраќано...
најсјајно повраќање летоска у охрид
претерување со црно вино и си легнав јас онака.. и дојде .. немаше каде и морав низ пенџер од втор спрат.
е арно ама не сум се наведнала убаво и се тоа се залепи за ѕид...
па сабајлето си станав од 7 да видам како изгледа.. беше весело коа газдарицата го рибаше...

друго исто така сјајно беше сеа скоро ни балкон... претерав пак со црно вино а претходно имав јадено грашок ... не изгледаше баш најубаво сабајлето ко тргнав да го чистам

последно ми беше минатата недела... имав добар коктел направено у стомак па си реков дај да завршам пред да си влезам дома... и во двор онака...

дојдов до заклучок дека јас претежно за у природа сум...:pos2::pos2:

ПС: најинтересно за гледање ми беше една другарка на клупата до жиголо на кеј во охрид:pos2:

Од алкохол ретко повраќам, имам 2-3 пати повратено ама само ко ќе мешам.
И тоа последниот пат бев кај братучеда ми на роденден и како секој нејзин роденден се прајме камче, и после тешко на тој што ме трпеше да му повраќам (нема да кажам кој срамота е:smeshko:)
Ама се немав дооооолго време пред тоа испијанато и наеднаш ми дојде (башка се измешавме)

Како помал од вируси имам повраќано и тоа во леген.
Од алкохол само еднаш до сеа пред 2 месеци на комшијата во дворот.

Повраќав денес сабајле:у 4 и 15 на улица, у 5 кроз прозор(2-3 пати) зашто неможев да отидам до веце...Иначе повраќам само од алкохол и тоа многу ретко зашто обично знам кај е границата...

Од алкохол повраќам најчесто!
Или дома или на сред пат...

koga ke ispomesam neso i povrakam direktiva u Legen.A ednas se vrakaj od nadvor i vo lift mi se povrajkase i dirketiva u solja povrativ.:uvo:

в кревет...до толку бев препијан:cug::pov::pos:

Повраќам кога сум премногу пијан или некој вирус
Повраќам кај ке стигнам....
Повраќам со уста :):):):):):):):pos2::pos2:

ова е дефинитивно најодвартната тема на форумов аууу :nesum:
али ај да си одговорам :)
Кога повраќам ... епа од алкохол никогаш, туку од вируси еве последен пат пред 2 недели ау мислев дека ќе умрам среќа само еден ден траеше сето тоа.
Како ... епа со уста и нималку не е интересно.
Каде ... па порано во вангла, а последниов пат преспав над ВЦ шољата.

И најинтересно пред 2 недели во ист ден вирусот се појави кај мене и сестра ми. Се тепавме кој во ВЦ попрво да оди :poss:

Абе што ти е она кога и каде, добро освен ако мислиш ако си пијан па да одредиш кај ќе повраќаш. Абе за повраќање кај мене нема кога каде ако дојде дојде, не гледа кај кога или врз кого хехе

Најчесто од алкохол повраќам ама ептен ТАПА коај ќе бидем од премногу измешани пијалаци.А обично у вц повраќам Чејфски што се вика.И увек сабајлето мојве ќе ми речат КОЈ РАНЕШЕ ШАТКЕ У ВЦ.хехе

Моето претпоследно повраќање беше видено од страна на многу кајганџии, ама не беше овековечено во *.jpg ili *.3gp
Затоа нема да опишувам :baeh:

не повраќам често, т.е. скоро никогаш. :(

дури и други околу мене кога повраќаат а ми се лоши и ми се гади - сепак неможам да повратам.

последен пат повраќав некаде јануари месец многу се начукавме со ViRuS и едни охриѓанки толку многу се начукав што накај 4 саат дома кога требаше да си идеме незнаев на вирус да му кажам кај ми е колата и морал да бара по другарките што сме дошле натака и сабајлето кога се разбудив бев уште попијан се ми се вртеше и се што ќе внесев во уста за помалку од 20 минути излагаше полусварено :pos: мислам лејди сатори ја измалтретирав тоа утро... :S

Кога повраќам - повраќам СЕКАДЕ !
Инаку од алхохол само повраќам :tapp:
Најбед ми беше кога се исповратив во кревет а толку бев пијан што не ми ни текна да станам -_- :tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom