Кога другите се палат на вашиот партнер

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Се нервирам!Али не за друго,туку заради тоа што незе и се крева самодовербата во облаци,и заебанцијата е во тоа што после тоа настануваат кавги за нешто што нема врска со претходната ситуација....нормално е тоа,кај сите е исто...
Е па за да нема кавги и несакани последици чупето ми доби бан од HI5 и такви мити рабојќе:toe::pos2:

Ретко кога љубоморам на глас:pipi:!Си ќутам ама у себе,аууууу......Ќутам зошто знам дека таа љубомора може да создаде само караници,и по извесно време преминувам преку тоа зошто до сега ми се нема случено инцидент поради љубомора!Па на крај краева не ми е гајле мене кој го гледа него и дали некоја се пали на него,баш би ми било мило што сум направила добар избор:pipi:А ако тој им враќа на провокациите и шмекањата...пфффф!Не ми треба таков!:pipi:

Koga se palat na nego jas se palam uste poke, mi teknuva kolku e sexy.....uhhhhhh...
mi se slucilo da zaprimetam kako nekoi poznanicki go gledaat i si teraat muabetcinja so nego so poke mi deluva na flert od nivna strana, ama bidejki voopsto ne sum ljubomorna toa mi doaga mene kako komplimet "blaze si i na taa so go ima" .....Epa bogami blaze si mi!

Па убаво е чуството да знаете, притајно дека некој се пали на вашиот партнер, и има скриени мисли, прва реакција, би било кокетирање од страна на вашиот партнер, и најубаво е да се контролира самодовербата, сепак тоа е знак дека сте успеале да стигнете до некое добро парче, и луѓето се запленети од неговата појава па , подсвесно копнеат и се палат на вашиот партнер :)

Па не знам како би постапила или како би се почувствувала.Обично не се замарам многу многу со такви работи,да не речам не ги ни приметувам,но сепак мислам дека нема да скокам баш од среќа.
Како и да е,нема да дозволам тоа да влијае врз врската или нешто љубоморна да бидам.Т.е може ќе бидам љубоморна,ама тоа нема да го покжам,ќе се правам на три и пол.

ne mi smeta naprotiv milo mi e zatoa sto ako nekoj go gleda znaci deka e dobar

Кога другите се палат на мојот партнер проработува љубомората,но тоа е во многу мали количини и не ја ни покажувам,или пак може така на шала нешто да кажам и толку.Од друга страна пак,мило ми е поради тоа:)

Што да правам ако е HOT ама можат само да ми завидуваат, не им го давам :nenene: :icon_bigg

Моето срценце си е САМО МОЕ! Не ми е гајле дали некоја фантазира дека ќе го има ,тоа е само нејзина НЕостварлива желба :ojea:

УУУ апсолутно ги разбирам зашто my lady is smokin' :helou: А па ако е некој што ме нервира можеби би му дошепнал- ПУКНИ ОД МАКА ОНА Е МОЈА!!!

Ма ич не се замарам со тоа и ми е мило ако некоја се пали баш на мојот тип.Јас си знам дека тој е мој,само мој,а другите слободно нека се палат.Само тоа и ќе им остане.И како што вели Правничево над мене,дури и би и рекла да пукне од мака што не може да го има!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom