Кога би оделе на приватен универзитет, кој би го избрале?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Кога би оделе на приватен универзитет, кој би го избрале?

• Вкупно гласачи
    147
Nitu eden privaten,posto se neorganizirani i samo sakaat parite da ti gi zemat

Би го избрал ФОН, факултет спорт и спортски менаџмент :)

Nitu eden privaten,posto se neorganizirani i samo sakaat parite da ti gi zemat

Абе од некои стари луѓе да го слушам ова не ме чуди ама од млади ова не чини. Гледајте малку посветло бе...приватни универзитети секаде претставуваат и поквалитетно образование, па зашто не и кај нас еве имаат и конкуренција сега ..нормално дека за тие услови и ке платиш ама затоа и се приватни. Да не сакате безпари вие.

Би го избрал ФОН, ама зошто нема тоа шо барам ја на ФОН би го избрал ЕУРМ :)

UACS или NYUS, некој од тие два.

Јас би го избрала Европски, не ради друго, туку зашто чичко ми е професор таму. Иначе, само кога би морала во краен случај би избрала приватен универзитет, барем денес. Незнам за во иднина

Европски универзитет - Република Македонија :smir:

јас дипломирав на ПМФ во скопје.
немаше приватни факултети.

Американ. Ради тоа шо нема дополнителни трошоци од цента што е кажана,не мора да носиме реклами(униформи), можеш во секое време да одиш на консултации со професор па дури и да му се јавиш на мобилен доколку имаш некои проблеми со материјалот,зградата е ок,кафитерија,климитиирано е... А и кафана имаш одма до факултетот бе:):)

Академија Италијана---мојот неостварен сон :(

Ма на ниеден приватен не би отишла...го нема тоа што го барам, ниеден приватен нема природни науку а не знам зашто можда им е скапо за да го опремат ама не знам...па така си студирам на ПМФ-аналитичка биохемија. А вака по муабети што сум слушнала и впечаток што сум добила оној европскиот ми изгледа најозбилен приватен универзитет кај нас:toe:

Ма на ниеден приватен не би отишла...го нема тоа што го барам, ниеден приватен нема природни науку а не знам зашто можда им е скапо за да го опремат ама не знам...па така си студирам на ПМФ-аналитичка биохемија. А вака по муабети што сум слушнала и впечаток што сум добила оној европскиот ми изгледа најозбилен приватен универзитет кај нас:toe:

Во суштина природните науки се сметаат за тешки науки, јас мислам дека во тоа лежи причината што сеуште приватните факултети не собрале храброст да си „поиграат„ со нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom