Кога би оделе на приватен универзитет, кој би го избрале?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Кога би оделе на приватен универзитет, кој би го избрале?

• Вкупно гласачи
    147
Јас гласав за Штулов и јас сум за тоа веќе ако ја плаќам дипломата да ја платам на факултет што е во суштина основан од странство со голема подршка од меѓународната заедница.

Сите други горе-наведени нека простат ама 200 денари не им давам за диплома.

Добро зошто во анкетава го нема Еуро Колеџ ?????

Ве молам тури те го,

Однапред благодарам

Па на пример зашто не е признаен, само за тоа, креаторот на темата податоците ги зел од Министерството за образовнание.:helou:

според начинот на организација би го одбрала фон али штета што сеуште ја нема мојата струка.

Ако бирам од горе наведените,тогаш европски универзитет.

Го избрав Американ колеџ.Од секогаш сум имала високо мислење за тој факултет и него би го избрала доколку би учела на приватен.

Да, и јас на тоа би идел :)

Ако морам да бирам би рекол европски. Но, никогаш не би одел на приватен тргнувајки од тоа дека секој мора да положи, и прогледувањето низ прсти што го има. На крај краишта таму се оди да се научи нешто, а што фајде кога и тој што знае ке помини, и тој што незнае? Можеби на државните знаат да го тупат и во сесија да поминуваат по 10 души од 100, ама и тоа е дел од животот. Мора да се научиме да бидеме и истрајни. Вака се на тацна, гарантирано завршуваш ако имаш пари да платиш нормално.

Мислам и јас би одел на европски...и мојата струка ја нема таму...ама нема врска,абе нешто нека се заврши па што и да е де :pos:

Jas ke odberam fakultet na koj ke mozam normalno da studiram bez pritoa moite doma da nemaat za leb. Jas ke si odberam fakultet na koj pred da odam da polagam ke ja nemam dilemata dali ke polozam ili ke polozam. Ke odberam fakultet koj na svoite reklami nema muzika koja ja tera baba mi navecer da spie so zapaleno svetlo. I na kraj ke odberam fakultet koj ke mi ovozmozi da naucam nesto.
E arno ama toa so ja go baram go nema vo privatnite univerziteti.
Ustvari toa so ja go baram go nema ni vo drzavnite ama nejse tie se baska prikaska

pa ne idi na faklutet ! ! ! :tapp:

Фон, не дека ја студирам таму или го рекламирам, јас сум презадоволен од услугата, со мали осцилацииии

Jas ke odberam fakultet na koj ke mozam normalno da studiram bez pritoa moite doma da nemaat za leb. Jas ke si odberam fakultet na koj pred da odam da polagam ke ja nemam dilemata dali ke polozam ili ke polozam. Ke odberam fakultet koj na svoite reklami nema muzika koja ja tera baba mi navecer da spie so zapaleno svetlo. I na kraj ke odberam fakultet koj ke mi ovozmozi da naucam nesto.
E arno ama toa so ja go baram go nema vo privatnite univerziteti.
Ustvari toa so ja go baram go nema ni vo drzavnite ama nejse tie se baska prikaska

Ела јас ке те упатам да студираш уличарски факултет, најкорисен е у денешно време:pos2::pos2::pos2:

Ако е само за во Македонија Американ Колеџ, Ако е за во светот Oxford :wink:

јас би отишол во европски ама искрено не ми се даваат до толку пари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom