Кога би имале уште еден ден?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе седнам рано во мугрите и ќе ги прочитам сите 20 страни од темава
и дури потоа ќе одлучам како понатаму ќе го потрошам денот.

@Anco А бардаците на Блага Павловска? Зарем не го заслужуваат твојот последен ден.

Sporen mene koga bi razmisluval na ovaa tema, najubavo e da se ostavi nekakov belek zad sebe, nesto sto lugeto ke te pametat, sto se odnesuva do mene bi napisal kratka kniga za zivotot, iskustva ,dozivuvanja i sekako ke go prodolzam mojot rod dokolku ne sum go napravil toa.Samoto ova ke pretstavuva najgolema srekja i uspeh za mojot posleden den. ;)

Kje stanam nautro kako i prethodniot den. Kje se zamijam izmočam i isseram kako i prethodniot den. Kje odam na rabota kako i prethodniot den. Slobodnoto vreme kje go potrošam sam, rešavajki zadachi vo tishina, kako i prethodniot den. Kje rucham na malototo terasiche kako i prethodniot den. Vecherta kje legnam da spijam za posleden pat, vo neureden krevet kako i prethodniot den and not a single fuck shall be given, kako i prethodniot den.

Прво на нотар, се што имам и поседувам оставам помеѓу мајка ми , жена ми и ќерката. Одам да јадам еден обилен похован стек во сендвичара. Земам пиштолот и одам да кокнам неколку луѓе кој цел живот ми биле трн во око.
Прво директорот затоа што е лажливо копиле без чуство на морал, затоа што ветува а не исполнува, затоа што фаворизира партиски шуши без никакво знаење, затоа што прави ручеци по 50к денари на сметка на фирма.
Втор возачот.
Мало лажливо копиленце, вртикапа, само он и никој друг не треба да живее освен него.
Трет чуварот.
Ооо дојде денот да и се изнаебам на мама ти, бам бам бам...
Има уште неколку ама да не обесувам, овие тројца ми се сигурни.
Одам во викендицата и го чекам моментот, жалејќи за незапочнатите, нереализираните , недовршените работи....

Би ги гушнала сите од семејството,друштвото и него.
Потоа би чкртала нешто во дневник,би ги ислушала сите омилени песни,би јадела благо и би го гледала небото и зеленилото позади куќа.
:)

Би го поминал како секој ден, затоа што не се знае кој ден може да ти биде последен.

Фрлам бомба в парламент и ги шамарам сите по пат.

Ќе се помолам тој ден ако може да ми се продолжи за уште еден.Па ако фати молитвата последниот ден ќе си го продолжам за уште 100 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom