Кога би биле милијардер, на што би ги потрошиле парите?

• Креатор на темата Креатор на темата Kika-17
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си купам све шо сакам: комбе, ролери, алишта некои, скии... и други работи.. не знам. Ќе отворам диско!

Па и нема многу да се луксузирам. Ќе си купам едно убаво станче, тука, во Скопје, по можност во Аеродром, мојата тековна населба, која за ништо не би ја променил. Ако може би си купил всушност два стана еден над друг и ќе ги спојам со скали, многу сакам да имам во домот скали, еден камин и шанк. Највеќе ми значат малите работи (не дека тоа се мали работи, но во споредба со оние кои можеш да си ги дозволиш кога би бил милионер...). И нормално, „дупката“ ќе си ја уредам по мој вкус, верувам дека ќе и посветам многу време, јас сум невиден перфекционист. Би дал и некој денар за добра облека, мојот фетиш број 2. Многу ми е поважно она што го имам да е убаво, со вкус, отколку сето тоа да делува луксузно и скапо, не сум материјалиста. Останатите пари нека стојат во банка и нека ми доаѓа камата, или пак би ги вложил во некоја паметна бизнис инвестиција.

Добра кука опремена со базени,џакузи,ке си дотерам се по мој вкус по дома,јаки коли,најјак PC,облека се јаки марки,патики исто така и ке си купам локален фудбалски клуб.

Разбуди се ејјјјјјјјјјјјјјј ти милијардер ? :pos2::pos2::pos2::pos2:

1.Пионир Звучници
2.Лето во Ибица
3.Карамели :helou:

Би ги потрошила во добротворни цели и за мене нормално,би го ишетала цел свет и би си купила се што сакам:vozbud::vozbud:

Eве како....Ја сум скромен па нема да праем многу ствари еве ќе набројам.
1.Би Купил кола. Еден Мустанг доволно е!
2.Одам првин да на посета низ цела Македонија. Струмица, Гевгелија,Битола,Скопје,Охрид, Кавадарци,Пробиштип и Кратово, Кичево, има многу луѓе што треба да ги видам.
3.Одам да си купам едно сако пошто секогаш сум сакал да купам.
4.Одам во Охрид во Лето го земам цело друштво со мене лудо да пројдеме.
5.Одам во Њу-Јорк.
6.Одам во Шведска во Зима.
7.1/4 од парите ги раздавам на моите блиски.

Верувајте ова Скромно е за Милијардер. :)

Phobus Elite, 3x24" монитори, 5-10 коли, куќа-две, викендица-две.

Парите што ќе ми останат ќе ги чувам под кревет. Светска криза. Не може човек во банка да си ги чува парите на раат.

1. Ќе купам ваква куќа во Малибу (Старк ќе го исселам)
312321wh0.jpg

2.Ќе земам ваква јахта
baglietto_10185_roberto_cavalli_1.jpg

3.Гаражата моја ќе биде исполнета со вакви работи:
lamborghini-reventon.jpg

porsche-911-turbo-thumb.jpg

Ferrari-California-2009.jpg

Овие горе ми се примарни работи, за понатаму многу ќе треба да пишувам... :)

Parite bi gi potrosila na patuvanje niz svetov,ama prvo na maldivite pa posle uste mnogu tropski ostrovi bi sledele,.

па и немам баш некои специјални работи кои би сакала да ги имам, т.е. да ги купам доколку би била милијардер.
Пола од парите би ги дала во донации! :toe:

Ќе ги кпам најскапите уметнички слики. Цената на сликата нон-стоп расте. После неколку години на аукција и ќе сум уште малку побогат. Потоа ќе смислам нешто друго.

Че го купам водафон и х3г и пак ке правам милијарди :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom