Кога би биле милијардер, на што би ги потрошиле парите?

• Креатор на темата Креатор на темата Kika-17
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм... Па ако ја би бил милијардер би зел голем број на акции во некоја голема фирма како Кока Кола Т-мобиле или нешо така:D

па незнам дали ќе успеам да ги потрошам..
би инвестирала во фирма.. фирма која би овозможила да останам милијардерка засекогаш..
мои фирми насекаде низ светот.. и идемо нагоре!! хах

зашо само милијардерка? (:

И ја онака у фирма, правам поише пари... склучуваме ја и ти партнерство, ја те запросувам и заедно стануваме билијардери :pos2: (се шалам)

Па ако би бил милјардер прво би изнакупил се и сешто за дома за сите по еден лап топ, во секоја соба ТВ и парно ќе вградам, да не ми студи во зима ко ќе си легнувам :pos2: би се дотерал од глава до пети исто би ги дотерал другарите и девојками би му дал по 1000евра на сите да прават што сакаат ќе си купам едно количе така убаво ново голф5+ можи =) а на девојками едно смарт ќе и купам мн има кеф на такво па после ќе почнам некој бизнис и да врти парата =)

Секоја девојка што би ја видел на улица, а ми фати око би ја носел на шопинг:helou::pipi: и не само една, туку со секоја наредна исто така, цело време да ги носам на шопинг, и би уживал кога би гледал како ке им се полнат душичките со се што ке посака ќе го има:vozbud:

ке се фалам дека имам:vozbud: вака сега кога ке размислам освен диплома факултетска ништо не ми фали(додуша рано ми е за та работа) и би купил две ауди а8 едно за мене едно за татко ми имаме мерак многу на овие возилца би си зел некој лаптоп 17ка и да има звер процесот на другарка ми едно бмв оти ме пукна веке дека сакала бмв и то ке биди со то шо ке остани ке се фалам дури не ми ги чориса некој

нез не сум милјардер не знам какво е чуството ама би зел некоја поголема фирма

Хм.. на шо ќе ги потрошам.. ппаа првоо добар дел од парите ќе ги вложам у нештоо да се множаатт.. а останатиот дел ќе го трошам а на што незнам.. :pipi:

Ке се здружам со неколку криминогено настроени форумџии и ке започниме со перење на пари ! :helou: Па после ке видиме кој острови ке ги купиме и со кој ке се дружиме :vozbud: Нема љутиш...

Голема фирма,убава куќа,пред неа најновиот модел на BMW и YAMAHA масивен мотор од 1200 kb.
Ноќен клуб,кафеана...Јахта.И со сите овие убави работи И убава жена сама ќе со дојде.

А ако остане нешо тоа за доброволни цели.

Ке се здружам со неколку криминогено настроени форумџии и ке започниме со перење на пари ! :helou: Па после ке видиме кој острови ке ги купиме и со кој ке се дружиме :vozbud: Нема љутиш...
eve ме примаш мене

а може бордел?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom