Кога би биле дух?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе и отидам на бркојани и ќе ја умрам од страв.И после в НАСА и ќе си читам се.И после така.:vozbud:

ке им ги шкртам нулите на цените у седмица секоја вечер :vozbud:
ке мочам у базенот у АЦЕ ПАЛАС:poss:
и на крај идам у атина и станувам John McLlain:violent1:

ке им ги шкртам нулите на цените у седмица секоја вечер :vozbud:
ке мочам у базенот у АЦЕ ПАЛАС:poss:
и на крај идам у атина и станувам John McLlain:violent1:

Се слагам со реченицава ... Може да ти праавам друштво ...
него јас би идел и би шпиунирал плавуши ...:vozbud:

Типично тинејџерско МАШКО! размислување...
Инаку, кога би била дух ... Би плашела фаци, особено оние кои што ми се ПОД индиференцијалната точка...:)

Би ѕиркал у купатило на плавушите и на сите тие онака што ми се :drk:, би одел на места каде што е забрането и што сум сакал да одам.:)

koa bi bila duh bi gi plasela onie metalcite so se praat deka ne se plasele oni od nisto satana matana bla bla :pos2: e duri togas ako ne otidat u manastir :pos2:

Ке плукам на улица без да ми пишат казна!

ауу незнам..шо попрво..:))..ќе заебавам некој , не некој, сите..додека не се мрднат скрос на скрос:)

Ќе бидам редовен у вецињата на момите,ќе плашам некои посерковци(оние кои се прават џекови а уствари 24 часа во денот му се тресат јајценцата),ќе крадам од крадци и пола ќе делам со сиромашни и донации ќе давам,ќе му ебам суратот на Али Ахмети,исто така и на Осама Бил Ладен ма сите терористи ќе ги ебам....
:kafe:

jas bi otisla kaj site so mi znacat i bi doznala sto mislat za mene...i kaj toj sto mi se sviga isto:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom