Кога би биле дух?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам да сум дух.

фала!

А ако сум дух...шознам што ќе правам...ќе плашам пензионери ваљда...

Кога би бил дух? хмм, кога би бил дух би ги зафркавал сите наоколу што се?
ке отидам кај некој дома ке седи пред ПЦ и ке прави нешто важно ама до пола стигнал и ке му правам рестарт на компјутерот .

Кога би бил дух би помагал......пфффф како да не ке помагам можејки толку убавко да си играм со народот. А тие што ме нервирале во текот на животот леле ептен загазиле. ццц што им би правел ке ги однесам во лудница :pos2:

Ќе го цмокнам Ханибал, пошто од срце го љубам..
Успат дури сум во Холивуд ќе го штипнам Метју Меконахи за гз и ќе му ја откопчам кошулата
Ќе тркнам докај Џејми Оливер да видам што финта има, и како на него се’ му излегува топ а мене не кога све исто правам како и тој

ауууууу има да ги изреметам сите што ги знам а посебно тие што ме нервираат :vozbud:

...би сакал наизменично..кога сакам дух..кога човек хахаха
..а кога би била дух..би ги следела оние личности за кого скоро ништо не знаем..или пак некого рмазам..да дознаем некоја негова одвратна тајна..ауу после ќе зажали шо с еродил...или пак би ишла у веро и би плашела луѓе..би ги поместуала производите..ауу абе нензам има мн работе..

Koga bi bil duh bi go drkal onaka koga ke mi tekne

Еве да речеме дека сте станале духови
што би правеле?
мислам настрана тоа би помагале и бла бла ствари...

јас лично ко би била дух би му се закачила на некого и би го следела.. би му шепотела дека вечно ќе сме заедно.. ќе му се појавувам од нигде никаде.. ќе учествувам во плановите што си ги праи...
ќе ме снемува и таман мислел се откачил од мене ќе му се појавам и ќе му терам бош муабети..

или во парк ќе си седам и некој ко ќе поминува а при тоа нема жива душа на увце би му шепнала: не бегај

Ke se pravam dzoa me gledaat ili ke odam sred ulica i ke mocam :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom