Кога би биле дух?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
Би реметел луѓе по улици и би отишол во некоја куќа и да бидам семеен дух. Атракција.

Е јас кога би била дух,Би ги препашувала луѓето до смрт,ќе испуштам звуци на некој човек што седи сам дома и други работи :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

би се качила во вечното царство да си ги видам другарките и другарите, кои одамна не сум ги видела како ми се насмевнуваат од онаа страна на улицата... :(

би шетал по улици, би плашел луѓе, и би гледал жени:wink:

Би отишол кај 2 личности само кои засчужуват тежок ремет...ќе ги пореметам толку многу шо не ќе знат кој крај да го фатат...мило за драго (мислам дека уште сега си се знат кој се :smir:)...а после би се повлекол на некое куќиче и би посматрал се :wink:

Ке идам во Торино и ке ја гледам секоја утакмица на Јувентус. И цело време ке бидам со фудбалерите (без да ги исплашам)
и ке влагам по купатила кај што се тушираат женски:kesa:

Ја кога би бил дух би идел кај некои „хомосексуалки“ и би го :drk: у сред град.

Ново мислење(се предомислив): Би хонтувал некој и ќе се праам дека сум некој важен па овој ќе иде кај Гоуст Уисперер и оваа ќе се заљуби у мене, ќе се самоубие и ја у рај ќе размонтирам вратите, ако ме разбирате...

Хмм... за тоа мора добро да се размисли. Сигурно не би ги плашела луѓето. Можеби би ги крадела тестовите за да добивам загарантирани петки:wink:

ke fakam za gz zgodni mazi :pos2::pos2::pos2:

Како ќе можеш да фаќаш ако си дух?

Али, мене сигурно ќе ме фатиш:pos2::pos2::pos2::pos2:

ani4 напиша:
Хмм... за тоа мора добро да се размисли. Сигурно не би ги плашела луѓето. Можеби би ги крадела тестовите за да добивам загарантирани петки:wink:

Kaо ќе идеш на школо, ако си умрена/дух?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom