Кога би биле дух?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
ке го следам дечко ми:pos2::pos2::pos2::pos2:

ke ukradam coper i ke bidam ghost rider :icon_bigg:icon_bigg

Па, ако смеам да допирам, ќе украдам пуно кеш и signature соленки гитарчиња од цел свет, ќе следам неколку селебритис чисто онака да видам што праат, а ако забегам може и да почнам да ги плашам и такви чудни ствари....
И многу други ствари!:helou:

Ехеееее ќе си патувам секаде ќе си летам де:pos2:

И на овие шо ја крадет државцава ќе ги демнеам :pos2::pos2:

Ке и :drk: на комшиката у лице:pos2::pos2::pos2::pos2:

AUUUUUUu e samo da se desi toa ...e togas ke vrakam na site po red sto mi zgresile ..ke gi remetam do kOsakaaa ...hahahaahaha

Ако можам да допирам кога треба, а да минувам низ ѕидови кога треба, да летам и да бидам невидлив, тоа е добитна комбинација.

Тогаш би им се вовлекувал на некои жени во собите и би ги сексал, а тие не би знаеле и би му благодареле на Бог што им пратил ангел да ги спаси од досадното секојдневие. :hump:

Ќе бидам многу фаст,ќе и отидам на Дора Бакојани крш ќе и напраам дома :pos:
Ќе си играм мајтап со моите дома,нема да ги оставам да спијат,ќе им палам светла нон стоп.По комшии ќе си шетам,ќе им дојдам на гости на сите што не веруваат во духови и така :pos::pos::pos::pos:

Некои женски особи ќе имаат чудни искуства.

би плашел некои девојчиња-тетки шо се вракаат касно дома и би играл кантер со др духови:nesvest:
и во гејлада би им праел нешо на бакојани и на др

Хмммм,кога би била дух нека му се пази комшијата под мене!!!!Има животот пекол да му го направам,мислам не само на него туку на сите што ми згрешиле!!!Има да ги демнам на секој агол,ќе станам нивниот најголем кошмар,ќе им крцкам по паркет во 3 и 16 наутро(демонско време:devil1:)!!!А на останатите ќе им бидам сенка-чувар!!!

KE REMETAM SE OKOLU SEBE...KE SE ZABAVUVAM..ISTOVREMENO ODMAZDUVAJKI I SE NA KRETENITE STO MI VLEGLE VO OKO..

прво би ги реметел сите шо и згрешиле на државичкава..
па на оние на мене..додека не се шекнат

и на крај добри работи ке праам

Ќе му излезам на АЛи Аhhhмети и ќе го умрам од страв :D
А дабе.Он тогааш ќе го пука во косове за човекове права пе хеј.Ќе ти го пука и на тебе бе хеј.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас валда би го следела саканиот да гледам што прави, ќе му шепотам дека треба да е со мене ,ќе го плашам.А и пошла и кај професоркана по математика да ја уплашам и да ја натерам да прави лесни тестови..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom