Коефициент на интелигенција IQ

• Креатор на темата Креатор на темата atrum versus
  • Време на започнување Време на започнување
Врати се неколку страни наназад на темава.

Па ете ти тогаш на првото у 2020 сум извадил 110. И тогаш поцркавте од љубомора па мамевте. Настрана што после се уходав со препознавање матрици и стигав до 137. Не сум правел вакви тестови некое време пошто ми е страв сега да не сум над 150. Патерн рекогнишнот ми е неверојатен.

Па ете ти тогаш на првото у 2020 сум извадил 110. И тогаш поцркавте од љубомора па мамевте. Настрана што после се уходав со препознавање матрици и стигав до 137. Не сум правел вакви тестови некое време пошто ми е страв сега да не сум над 150. Патерн рекогнишнот ми е неверојатен.
Kako ti pomaga ronce ova jako AjKju da se iselish od detskata na tvojte?

Никогаш не се сомневав во Ронче. Батето има неверојатни скилови, придонесува на секоја тема, секој го зема во предвид неговото експертско мислење.
Читањето извештаи, следењето десетици јутуб канали си го прави своето.
Браво Ронче, те охрабрувам да продолжиш вака, верувам следниот IQ тест дека ќе биде над 200.

Ронче, игнорирај ги овие што ти коментираат, љубоморни се на твојата интелегенција.

Убавина и потекло имаат многу поголем допринос, да не речам главен.

Ова. Имам една колешка, мајка Јапонка, татко Германец. Типкава е кууукла. Висока е многу, огромна густа коса, лице ко ангел. И заприметувам како клиенти шармантно се смешкаат со незе. И велам Лиза, kennst du pretty privilege? Aham, hab manche Erfahrungen damit gesamelt. (Имам собрано искуства ми рече). Нескромно одговори. Па се што ми остана да вратам е - и јас исто. На што двајцата се насмеавме.

... убавината и потеклото точно дека се главни за да се заврши некоја работа со успех, но тој успех е краткорочен, па кај да е повторно ќе се врати основното за успех - интелигенцијата која е долгорочна!

Не биџи. На овај свет само изгледот е битен. Без разлика колку е ова површно. И двата пола гледаат само тоа

...изгледот и убавината ќе се искористи, ќе стане досадно и нема да се одржи постигнатиот успех ако нема ништо во тоа тимбата, а и потеклото не е вечно, затоа сите раководни места, функционери, директори, политичари, толку...три четири месеци во зенит, по една година ,,дај друго дете"
. И двата пола гледаат само тоа
...колку настрани фетиши има во денешно време никогаш не било така порано, а све спротивно од убавина и изглед, кај двата пола.

... убавината и потеклото точно дека се главни за да се заврши некоја работа со успех, но тој успех е краткорочен, па кај да е повторно ќе се врати основното за успех - интелигенцијата која е долгорочна!
Поради halo ефект, убавите луѓе се перцепирани како паметни.

Поради halo ефект, убавите луѓе се перцепирани како паметни.
... па тоа ми беше и зборот, ретко двете одат заедно и набргу доаѓа до израз ,,џабе лепота!

... па тоа ми беше и зборот, ретко двете одат заедно и набргу доаѓа до израз ,,џабе лепота!
Ретко кој човек си ги задржал очекувањата и идолизирањата што ги имаме пред да ги запознаеме, убавината е само уште една отежнителна околност. И не би рекол е “џабе лепота” ако истата останува како факт и по запознавање во живо, што не е секогаш случај со интелигенцијата бидејќи ѝ треба повеќе време на вистината да исплови на виделина. А ако мислеше џабе е некој убав кога е глуп, тогаш мислам дека треба да се обидеш да бидеш подобар човек. Кога веќе даваш такво мислење, кај тебе како е распределбата мислиш, џабе паметна, џабе убава или џабе збориме?

Ако пробуваш да си мериш ниво на интелигенција во тој момент го докажуваш спротивното а тоа е колку си уствари тапа од човек..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom