Коефициент на интелигенција IQ

• Креатор на темата Креатор на темата atrum versus
  • Време на започнување Време на започнување
Врати се неколку страни наназад на темава.

Па ете ти тогаш на првото у 2020 сум извадил 110. И тогаш поцркавте од љубомора па мамевте. Настрана што после се уходав со препознавање матрици и стигав до 137. Не сум правел вакви тестови некое време пошто ми е страв сега да не сум над 150. Патерн рекогнишнот ми е неверојатен.

Па ете ти тогаш на првото у 2020 сум извадил 110. И тогаш поцркавте од љубомора па мамевте. Настрана што после се уходав со препознавање матрици и стигав до 137. Не сум правел вакви тестови некое време пошто ми е страв сега да не сум над 150. Патерн рекогнишнот ми е неверојатен.
Kako ti pomaga ronce ova jako AjKju da se iselish od detskata na tvojte?

Никогаш не се сомневав во Ронче. Батето има неверојатни скилови, придонесува на секоја тема, секој го зема во предвид неговото експертско мислење.
Читањето извештаи, следењето десетици јутуб канали си го прави своето.
Браво Ронче, те охрабрувам да продолжиш вака, верувам следниот IQ тест дека ќе биде над 200.

Ронче, игнорирај ги овие што ти коментираат, љубоморни се на твојата интелегенција.

Убавина и потекло имаат многу поголем допринос, да не речам главен.

Ова. Имам една колешка, мајка Јапонка, татко Германец. Типкава е кууукла. Висока е многу, огромна густа коса, лице ко ангел. И заприметувам како клиенти шармантно се смешкаат со незе. И велам Лиза, kennst du pretty privilege? Aham, hab manche Erfahrungen damit gesamelt. (Имам собрано искуства ми рече). Нескромно одговори. Па се што ми остана да вратам е - и јас исто. На што двајцата се насмеавме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom