Кое парче облека (или моден додаток) сте го купиле последно?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Кратки црни панталончиња т.е шорцеви, такви посвечени за излагање и една маичка, шо е поише летна, прекрасна е, се заљубив во неа. :pipi:

Розева кошула , 2 бели маички со апликации , Поло плава маичка , фармерки , дуксер , патики

101409310408-4.jpg

Фустанчевооо! Најпрекрасно е, прекрасен е материјалот, мерак да се носи, ем може и преку ден да се носи, а и навечер! I am in LOVE! :vozbud::vozbud::vozbud:

Ихааа, 2 години немам пишано на темава. Енивејз, најнови ми се 2 пара пантолони и 2 пара слип килоти.
Панталоните на распродажба за 580 денари од ЕвроАзија. Со џебови и слично, кафеави и тегет. Тегетот се тесни горе па девојка ми ми вика да не ги носам меѓу жени, ќе се заљубат во мене :)
Гаќите исто на распродажба од golden point.

Пижами :wub:
Само за посебни пригоди се купуваат :pos:

Два пара чизми со огромна штикла, едните се лилави, куси, а другите црни ко со нитни (малку садомазохистички:vozbud:).

во саботата си се опуштив и си купив: 2 пара фармерки - едните темно сиви, другите светло сини, црн, кожен ремен, маичка - темно сина и црни хеланки.:toe:

Кај има продавница за DC облека!?!?!

Сини чизмички, Петар Пановски... Две маички, летни, онака ги меркав, викам ај ќе ги купам, џабе беа...
И фармерки од Боди Лајн, просто ме фати срам од бирање сто пара, и ај решив едни да купам, и сеа си ги носам.

црно фустанче и црни штикли од бисер:back::smir:

Долго летно фустанче до земја. Конечно, после две години барање, го најдов совршеното! :)

Бикини.

adriana-lima-super-hot-in-victorias-secret-swimsuit-catalog-6.jpg

Нешто слично на ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom