Кое парче облека (или моден додаток) сте го купиле последно?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Виолетово кошулче како туника и џемперче на долги ракај, исто како туника, околу половината е струкирано,на сиво-бели риги е. Имам во план уште мноооогу да купвам, зависит од расположение на мама и тато :pos:

Чизма-кондура ептен фешн црна со дрвена штикла, ги сакам :vozbud:
Пред некој ден и црни чевли за кои малку се каам али ај :)
Кафени балетанки убаи.
Нормално и кафена ташна.
Маслинеста кошулка долга со ременче.
Иииии најубавааааа лилјакова ташна, ептен штосна :pipa:

Ах да и фарби за коса, све ќе се менувам :pos:

Фармерчиња и тексас елече во комбинација со многу убава кошулка и адидас патика спремен за на факс :vozbud:

Овие ! :wow: :vozbud:
Long-legging-blk10.jpg

2 пара нови патики (едни Конверс,едни Red by Marc Ecko) 2 нови дуксери (од кои еден Converse,го обожавам сив со розово :wub:)
Една голема црна кожна чанта, прекрасна е, токму како што барав.
Како и една мала црна кожна чантичка, многу слатка (со машничка) и совршена за вечерно изглегување :pipi:
И не ми текнува што друго :)

Од сестрите креаторки Долче и Габана ги зедов овие ко одевме летово на манастир за славата. Бев главен во орото.

obuvki-2-big.jpg

Последно што иам додадено во мојата гардероба се фармерките што ми го соши мајка ми. Бордо боја се, пимперски :)

Меѓу последните работи патики Пума Дукати и маичка една друго не ми текнува:nesum:

Фустанче, преслатки обетки, бордо маичка и лилава блуза. И сеа зум заљубена :pipi:

Едно кошулче од Котон....Почнува шопинг сезоната,едвај чекам следниов месец во Италија:pipi:

Една како блузичка со кратки ракави. Не е маичка, може да се носи во комбинација со кошули, не знам како да ја објаснам. Убава е. Љиљаково-розева. :lizavce:
И плус љиљакова алка, љиљакови менѓуши, црни и црвени менѓуши и плус црвено ланче.

2 Rip Curl дуксери , еден џемпер и панталони.
Најпогодна продавница во цела Софија ми испадна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom