Кое парче облека (или моден додаток) сте го купиле последно?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
бев на одмор и си купив 5 маички и 2 парфеми :vozbud::vozbud::vozbud:

Последен пат....хммм...па бев на шопинг во Грција што значи дека си купив повеќе работи,тексас сучничка,5-6 маички, кратки панталончиња, една многу штосна суќничка....др. не ми текнува :):):)

пар фармерки и некои ситници за на одмор..:pipi:

Пред неколку дена си купив боксерки.. а пред тоа некои маици..

Едитирано од модератор : Непотребна дискусија

By the way си купив убај патичина и пантолончина :)

Едитирано од модератор : Непотребна дискусија

П.С. заборавив да си кажам дека мама ми купи 2 маички :) преубај ми се

Posleden pat si kupiv jadranki si kupiv canta za na plaza , edno maice i kusi pantoloncinja. Za na odmor

Темава е за ОБЛЕКА и МОДНИ ДОДАТОЦИ, а не за ЈАДЕЊЕ или други триста чуда !!! На секоја страна по 2-3 поста се избришани заради глупости ... Милион пати е кажано, дај ве молам да не треба и милион и еднаш пати да кажувам ... :pipi:

Иначе јас си купив апостолки зелени, розеви, плави, жолти од оние по 100 денари и две блузички една жолта со кратки ракави и една гоолема палма на неа и една темно плава со гол грб и без ракави. Преубави ми сеее !!! :nesvest:

Една гооолема хипи-кошула (фустан). Зелена со занимлив вез во сите можни бои :) Денес си ја носев и си испукав од среќи :)

Си купив 2 бели маички денеска:)

Си купив едно бело,деколтирано,спортско,преубаво фустанче...од Охрид:)

Си купив една маичка бела со розево и жолто, широчка е така се носи како "истурена" :D и една поедноставна црна кошула со кратки ракави, од Happening :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom