Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Зима-ладно,мрсули,синуси ми пукаат кашлам корнам,+15 кила у облека,башка мраз лизгање и снег поцрнет на тротоари.-сиктер!!
Есен-депримира врне цели денови,кал до колена кур се стресе,башка и асоцира на обврски-сиктер!!!
Нешто меѓу пролет и зима-април и мај,права ствар :)

Есента онака ми е бед зошо некако ми означува крај на летото и почеток на депресијата од дождот и снегот тоест есента и зимата.Зима неможам да поднесам. Испукани раце испукани усни... ладно у пм мора јакна да носам и да се трупам со облека,а и онака последниве 2-3 зими не оти имаше многу снег.Плус причина да мразиш зима. Пролетта ми е онака утеха за живеење до летото, а летото го обожавам тоа горештини до 47 степени обожавам и идење до тинекс коа е најтопло накај 2-3 саат :) така да гласам за лето

Па не можам да одберам некое годишно време посебно али највеќе ми годи зимата. Се е посебно има некоја магија во тоа....:vozbud: Единствено летото некогаш многу ми смета особено оние пустински горештини иако и за тоа има лек ама како зимата и доцната есен нема ништо. Инспирација, креативност пред камин на топло и мн мн мн други работи. Сума сумарус секое годишно време одговара ако можеш и знаеш да се пронајдеш во него.:wink: :):):):)

So globalnovo zatopluvanje samo zima i leto kje ni ostane...

Ja najvise postuem leto, jbg,kolku i da e toplo pak e najbolje a i plus roden sum u leto....

Vtoro mesto e za proletta poso nekako doagja kako najava na letoto....

Esen i zima e tapa pogotovo ova vtorovo...Ne pominuva zima a jas da ne se razbolam...

абе лето...
ем распуст ем слобода голема и се...

летооооо....сакам топло,сакам секој ден на плажа,сакам гужва,сакам вода :vozbud:
а на зима мразам,-50,со триста џемпери на тебе,па јакни,па капи,па нараквици,па шалој,па грипој :nenene:

јас сакам зима... просто ја обожавам! неможам лето да поднесам 40 и повеке степени,па се препотувам... а не дај боже да треба у автобус да се качам...

Најбоље ми е пролет онака не е ни многу топло не е ни многу ладно, а плус у пролет и сум роден :vozbud:

Лето колку и да е топло секогаш во лето најубаво си поминувам значи дефинитивно лето :wink:

Роден сум во есен, ама гласав за пролет.

Не за друго, се затоплува, хормоните работат, сè надвор цути... абе милина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom