Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toj sum-Насилно однесување како бр. 1
-Нехигиена, несреденост.
-Сељачко однесување и зборење со повишен тон
-Лош однос кон родители ( ако е ноправдано) и блиски
-Човек без амбиции, без желба за промена
Владе, помири се со фактот дека цурите бараат маж у одело, евентуално кежуал со бела чорапа и чевла...Toj sum![]()
Imam odelo be. Ko ke om po svadbi i drugi svecenosti da ne mislis po rabotnicki plavi odam. Imam i cevli so mi odgovarat so odeloto i tie samo za to si gi cuvam.Владе, помири се со фактот дека цурите бараат маж у одело, евентуално кежуал со бела чорапа и чевла...
Брокер, банкар, директор...
Плав мантил, или работничко одело им е ред флег од далеку. Па уште и ако си прљав од работа...
После... па малку ќе квичат како ги изневерувал, или па ги шамарал.. и така, сите ние "мажи" на крај сме исти!
Jebiga jas sekoj den cisti oblekuvam bez razlika od bojata..Imam odelo be. Ko ke om po svadbi i drugi svecenosti da ne mislis po rabotnicki plavi odam. Imam i cevli so mi odgovarat so odeloto i tie samo za to si gi cuvam.
Beli corapi nemam oti odma se poznavat deka se valkani, ni dva dena ne izdrzvat, mora da gi menvas na sekoe.
Crna corapa e zakon![]()
Ne be druzhe, zenite za mazhacka baraat odelo a za dupachka baraat nekoj shto ce im ja izvadi masta pa makar i mehanicar so maslavi pantolomi da e.Владе, помири се со фактот дека цурите бараат маж у одело, евентуално кежуал со бела чорапа и чевла...
Брокер, банкар, директор...
Плав мантил, или работничко одело им е ред флег од далеку. Па уште и ако си прљав од работа...
После... па малку ќе квичат како ги изневерувал, или па ги шамарал.. и така, сите ние "мажи" на крај сме исти!