- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 3.975
- Поени од реакции
- 12.728
Не ви ја сфаќам шалата со тој Костиќ најискрено. Гледам дека цело време го зборите, ама не го знам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ви ја сфаќам шалата со тој Костиќ најискрено. Гледам дека цело време го зборите, ама не го знам.

Извини овакој директно ама да не знаеш кој е Костиќ на Кајгана форум е еквивалент како Цеца да не знае кој е наше а кое бугарско знаме.Не ви ја сфаќам шалата со тој Костиќ најискрено. Гледам дека цело време го зборите, ама не го знам.![]()
Толку е страшно што дури не знам што да ти одговорам.Извини овакој директно ама да не знаеш кој е Костиќ на Кајгана форум е еквивалент како Цеца да не знае кој е наше а кое бугарско знаме.
![]()

Добро момче е, ама на лош глас тука!Не ви ја сфаќам шалата со тој Костиќ најискрено. Гледам дека цело време го зборите, ама не го знам.![]()
Не е.Добро момче е, ама на лош глас тука!
Е добро де, еднаш му ставиле нешто у џоинтот...Не е.
Пцуе ми жену и деца само затој што пишују на куманофски.

Тој беше одпосле.Не затоа што пишуваш на кумановски, туку зашо рече Којзнае на какву трафку бил Господ кад га создаваја Костича.
И ти се извинив плус.
Не ми се кара ај, батали.
Da ne ti krsam film ama NeДа. Јас ги исполнувам добар дел од критериумите за ред флег на твојата листа.

Dusa taaИскрена да бидам, ми беше досадно, па сакав да ти посакам добредојде на форумов.

Kaj ti cepna vo felata eksik znaciЗошто правник ти е ред флег?![]()