Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
Da, ama toa Ti. Mene @Macka12345 karakterno me opisa ko rodena sestra da mi e.

I ko sme kaj to, da mi bese rodena sestra znajs koga ke klaese sliki so cipki na internet ? :cautious:
Kosata vrace ke i ja daev :mad:
Кој те праша бе друже? Не те светам со ласер. Се глеа колку ти е ,,лоша" сликата. После месец ипол уште ја памтиш. Толку си видел чипка ти. Сад и никад више.
Автоматски споено мислење:

Prvo ne bese od na plaza. Drugo ko ke se mazi, ako ne mu preci na maz mu ako saka tasma gola neka se slika. Drugo prezime, druga familija, tie neka mu ja mislat, ama duri zivej pod ovoj krov i nosi nase prezime ,nema da dozvolam da mi ja srami familijata so eksplicitni fotografii.
Dobro koj del ne go sfati od

I to pazi od so ja sakam i i mislam dobro. Nema da dozvolam da ja gledaat kako seksualen predmet koj se vrednuva samo radi fizicka ubavina. Ako toa znaci deka ke treba od vreme na vreme da i ja vlepam edna vospitna, taka neka bidi. Ke mi zablagodari pokasno, ko se osozrej i ko ke najdi nekoj koj ke ja ceni karakterno, a ne deka fizicki e picketina. Sekako ko ke se mazi, nazad nema, taka da bolje spreciti nego leciti. Kurvi kolku sakas ima. Ti ako imas sestra, bi dozvolil nemoralno odnesuvanje od nejzina strana, so prst da ja pokazvat ? :cautious:
P.s ne znam dali mackava ima brat, ali ako ima ,kaj mu se ocite. So mu e nego rabota osven da mu ja pazi cesta na sestra mu.
у живо да ми го направиш муабетов сакам, на следна собиранка. У очи.

Кој те праша бе друже? Не те светам со ласер. Се глеа колку ти е ,,лоша" сликата. После месец ипол уште ја памтиш. Толку си видел чипка ти. Сад и никад више.

Macka ne ti sum brat jas. So e do mene uste odma mozis ko od majka rodena da postiras sliki. I jas bi igral taka ako nemam drugi atributi za pokazvanje :sneaky:

Pffff

Macka ne ti sum brat jas. So e do mene uste odma mozis ko od majka rodena da postiras sliki. I jas bi igral taka ako nemam drugi atributi za pokazvanje :sneaky:

Pffff
Слободно напрај ми го :D

@Acid

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom