Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
Red flag кај жена ми е ако е опседната со парите на партнерот, а приближно исто заработуваат. Ако често инсистира храната шетањето одморите да бидат на негова сметка. И да не ме сфатат жените погрешно: Сметам дека обврските треба да се делат еднакво, и кога велам 50/50 тоа го подразбирам не само за трошењето на парите туку и за споделување на домашните обврски, грижа за домот и децата, готвење итн. Секако не мислам исклучиво таа да ги преземе домашните обврски, а само во финансиска смисла 50/50.

-Насилно однесување како бр. 1
-Нехигиена, несреденост.
-Сељачко однесување и зборење со повишен тон
-Лош однос кон родители ( ако е ноправдано) и блиски
-Човек без амбиции, без желба за промена

За многу жени понизок маж од неа е ред флег затоа што стварно вака изгледаат.

Attachments

• Screenshot_20250917_125618_Instagram.jpg
    Screenshot_20250917_125618_Instagram.jpg
    103,9 KB · Прегледи: 5
-Насилно однесување како бр. 1
-Нехигиена, несреденост.
-Човек без амбиции, без желба за промена
Toj sum :toe:

Владе, помири се со фактот дека цурите бараат маж у одело, евентуално кежуал со бела чорапа и чевла...
Брокер, банкар, директор...

Плав мантил, или работничко одело им е ред флег од далеку. Па уште и ако си прљав од работа...

После... па малку ќе квичат како ги изневерувал, или па ги шамарал.. и така, сите ние "мажи" на крај сме исти!

Владе, помири се со фактот дека цурите бараат маж у одело, евентуално кежуал со бела чорапа и чевла...

Плав мантил, или работничко одело им е ред флег од далеку. Па уште и ако си прљав од работа...

После... па малку ќе квичат како ги изневерувал, или па ги шамарал.. и така, сите ние "мажи" на крај сме исти!
Imam odelo be. Ko ke om po svadbi i drugi svecenosti da ne mislis po rabotnicki plavi odam. Imam i cevli so mi odgovarat so odeloto i tie samo za to si gi cuvam.
Beli corapi nemam oti odma se poznavat deka se valkani, ni dva dena ne izdrzvat, mora da gi menvas na sekoe.
Crna corapa e zakon (y)

Imam odelo be. Ko ke om po svadbi i drugi svecenosti da ne mislis po rabotnicki plavi odam. Imam i cevli so mi odgovarat so odeloto i tie samo za to si gi cuvam.
Beli corapi nemam oti odma se poznavat deka se valkani, ni dva dena ne izdrzvat, mora da gi menvas na sekoe.
Crna corapa e zakon (y)
Jebiga jas sekoj den cisti oblekuvam bez razlika od bojata..
Автоматски споено мислење:

Ne be druzhe, zenite za mazhacka baraat odelo a za dupachka baraat nekoj shto ce im ja izvadi masta pa makar i mehanicar so maslavi pantolomi da e.

Последно уредено:
E shto klade chupevo tolku strashno z kosata da i ja kornish?
Sekoj klava sliki od plazha pa nikomu nishto.
Prvo ne bese od na plaza. Drugo ko ke se mazi, ako ne mu preci na maz mu ako saka tasma gola neka se slika. Drugo prezime, druga familija, tie neka mu ja mislat, ama duri zivej pod ovoj krov i nosi nase prezime ,nema da dozvolam da mi ja srami familijata so eksplicitni fotografii.
Dobro koj del ne go sfati od

Насилно однесување како бр. 1
-Нехигиена, несреденост.
I to pazi od so ja sakam i i mislam dobro. Nema da dozvolam da ja gledaat kako seksualen predmet koj se vrednuva samo radi fizicka ubavina. Ako toa znaci deka ke treba od vreme na vreme da i ja vlepam edna vospitna, taka neka bidi. Ke mi zablagodari pokasno, ko se osozrej i ko ke najdi nekoj koj ke ja ceni karakterno, a ne deka fizicki e picketina. Sekako ko ke se mazi, nazad nema, taka da bolje spreciti nego leciti. Kurvi kolku sakas ima. Ti ako imas sestra, bi dozvolil nemoralno odnesuvanje od nejzina strana, so prst da ja pokazvat ? :cautious:
P.s ne znam dali mackava ima brat, ali ako ima ,kaj mu se ocite. So mu e nego rabota osven da mu ja pazi cesta na sestra mu.

E shto klade chupevo tolku strashno za kosata da i ja kornish?
Sekoj klava sliki od plazha pa nikomu nishto.
Стави слика од нога потпрена на стол со чипка малце, ништо експлицитно, ништо голо.
Превише фама за ич ништо ама недела е, досаден ден и да се пише нешто, пуста досада.

Prvo ne bese od na plaza. Drugo ko ke se mazi, ako ne mu preci na maz mu ako saka tasma gola neka se slika. Drugo prezime, druga familija, tie neka mu ja mislat, ama duri zivej pod ovoj krov i nosi nase prezime ,nema da dozvolam da mi ja srami familijata so eksplicitni fotografii.
Dobro koj del ne go sfati od

I to pazi od so ja sakam i i mislam dobro. Nema da dozvolam da ja gledaat kako seksualen predmet koj se vrednuva samo radi fizicka ubavina. Ako toa znaci deka ke treba od vreme na vreme da i ja vlepam edna vospitna, taka neka bidi. Ke mi zablagodari pokasno, ko se osozrej i ko ke najdi nekoj koj ke ja ceni karakterno, a ne deka fizicki e picketina. Sekako ko ke se mazi, nazad nema, taka da bolje spreciti nego leciti. Kurvi kolku sakas ima. Ti ako imas sestra, bi dozvolil nemoralno odnesuvanje od nejzina strana, so prst da ja pokazvat ? :cautious:
P.s ne znam dali mackava ima brat, ali ako ima ,kaj mu se ocite. So mu e nego rabota osven da mu ja pazi cesta na sestra mu.
Vlade vidi go kalendarot. Na mojot pishuva 2025

Стави слика од нога потпрена на стол со чипка малце, ништо експлицитно, ништо голо.
Превише фама за ич ништо ама недела е, досаден ден и да се пише нешто, пуста досада.
Abe ja vidov slikata i nema nishto posebno shto da se vidi ama na Vlade nash fantazijata mnogu mu raboti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom