Кое е твоето контроверзно мислење? (Читај воведно мислење)

Абе еве и да не ме нервираф старци, а искрено не ме нервираф сфи, еве например тија што седиф цело време дома хахаха.

Суштина е они на раат да си ги проживиф задњи године.
Да не се пофтроују сфе исто у какфи идеални услови.

И нели нема да има мамини и татини толко, ке се зголеми број на осамосталени и зрели. Некои самци мислу дека су сами можда ради сфои старци.
Ја још глеам волови сс стару мајку по молови.Демек она дава паре за шопинг и мора да е сс њега.
Безкичмењаци.

Ни другари ни девојку тија такфи неможеф да си фатиф.

Дали само јас мислам дека Вот не е доволно тепан?
Дечко, гужва е на шалтер, врие вампири дојдени да само проверат салдо пред Нова, не туку мудрувај на форум - работи. :kuracc:

Абе еве и да не ме нервираф старци, а искрено не ме нервираф сфи, еве например тија што седиф цело време дома хахаха.

Суштина е они на раат да си ги проживиф задњи године.
Да не се пофтроују сфе исто у какфи идеални услови.

И нели нема да има мамини и татини толко, ке се зголеми број на осамосталени и зрели. Некои самци мислу дека су сами можда ради сфои старци.
Ја још глеам волови сс стару мајку по молови.Демек она дава паре за шопинг и мора да е сс њега.
Безкичмењаци.

Ни другари ни девојку тија такфи неможеф да си фатиф.
Па ако некој уште зависи од своите родители кој се пензионери тогаш на тој му нема спас без разлика дали ти би ги пратил неговите родители во планина. Тој човек ќе има 30+ год кога ќе отидат неговите на планина. За да го научиш ти тој човек да биде самостален тогаш треба неговите родители да ги испратиш во планина кога тој ќе има околу 18год еве да кажеме.

Па ако некој уште зависи од своите родители кој се пензионери тогаш на тој му нема спас без разлика дали ти би ги пратил неговите родители во планина. Тој човек ќе има 30+ год кога ќе отидат неговите на планина. За да го научиш ти тој човек да биде самостален тогаш треба неговите родители да ги испратиш во планина кога тој ќе има околу 18год еве да кажеме.
Ili vo vojska na 18. I toa pomaga ;)

• Хаха
Reactions: wot
Па не бш, али ке се потикне млад сфет порано да си мисли на иднину, да си стфори фамилију и да гу остави спремну за живеачку пред нели он да цепа на Галичицу например.
Леле леле поглед двоглед, две езера на видик. :cool:

Еј а што праимо ако има голема разлику у године на стари парови.
Ке треба да ги оделимо :(

Ај ај, не ги жалимо, нели на наши године по две ги водиле, ке си најдеф сродну душу тамо берејки чаеви, ке гу опали док му дува ветар у гол гз.

Бреј, ке треба вијагра да се шферцуе како дрога по затфори хаха.

створил цел наратив зошто старите не требале да постојат пошто јас сум со моите, а он реди роба. Дури и ќе ги жртвувал неговите за ко мене луѓе да не постоеле. Ова болест ли е или што? Дефинитивно за Бардовци. :kafence:

створил цел наратив зошто старите не требале да постојат пошто јас сум со моите, а он реди роба. Дури и ќе ги жртвувал неговите за ко мене луѓе да не постоеле. Ова болест ли е или што? Дефинитивно за Бардовци. :kafence:
Haha
Небитан си како Рон Бургунди на Кајгана форум. Боли ке кур дали си ти сс тфои.
Поента е да не постоиф ич Ронофци.
Не за друго, смешно ке биде да смо задњи по сфе на сфет, а да смо први у просечно ајкју.
:icon_lol:

Не ги жртфују мои, едноставно тај ми е идеја. Па и мои нека идеф у пакет сс сфи статци на зеленило.
А мисли дека тфои први би избегале, ни хепи брдеј торту нема да чекаф, само побрзо да се отарасиф од тебе.

И не реду робу.
А и да реду, еве и ѓубраџија да сам.
Битно сам си га печалу лебче од мои 18 године.

Haha
Небитан си како Рон Бургунди на Кајгана форум. Боли ке кур дали си ти сс тфои.
Поента е да не постоиф ич Ронофци.
Не за друго, смешно ке биде да смо задњи по сфе на сфет, а да смо први у просечно ајкју.
:icon_lol:

Не ги жртфују мои, едноставно тај ми е идеја. Па и мои нека идеф у пакет сс сфи статци на зеленило.
А мисли дека тфои први би избегале, ни хепи брдеј торту нема да чекаф, само побрзо да се отарасиф од тебе.

И не реду робу.
А и да реду, еве и ѓубраџија да сам.
Битно сам си га печалу лебче од мои 18 године.

што сум небитен кога си опседнат со мене? Можам уште да барам, но ме мрзи. Гледаш што е ајкју 137, гледам низ такви како тебе како Супермен низ ѕидови.

И мои су старци што се шлаеф и га дрвиф по дома, трошиф пензију и лудуеф на совијални мреже како девеес пет посто старци у државу ни.Глеаф Ронови емисие,грандови

Или у превод нема да постоиф Ронофци.
Нема да има људи кои зависиф од пензују на сфои.Нема да има волови кои идеф сс мајку да си купиф мајцу рамбофку у Ваикики.
А и роѓендан на старци ке добие поголемо значење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom