Кое е твоето контроверзно мислење? (Читај воведно мислење)

Парва на темата, а вот е сеуште тема на разговор. Тешко дека некој ќе го достигне неговиот контроверзен став, високи граници се поставија. :pos:

Абе еве и да не ме нервираф старци, а искрено не ме нервираф сфи, еве например тија што седиф цело време дома хахаха.

Суштина е они на раат да си ги проживиф задњи године.
Да не се пофтроују сфе исто у какфи идеални услови.

И нели нема да има мамини и татини толко, ке се зголеми број на осамосталени и зрели. Некои самци мислу дека су сами можда ради сфои старци.
Ја још глеам волови сс стару мајку по молови.Демек она дава паре за шопинг и мора да е сс њега.
Безкичмењаци.

Ни другари ни девојку тија такфи неможеф да си фатиф.

Дали само јас мислам дека Вот не е доволно тепан?
Дечко, гужва е на шалтер, врие вампири дојдени да само проверат салдо пред Нова, не туку мудрувај на форум - работи. :kuracc:

Абе еве и да не ме нервираф старци, а искрено не ме нервираф сфи, еве например тија што седиф цело време дома хахаха.

Суштина е они на раат да си ги проживиф задњи године.
Да не се пофтроују сфе исто у какфи идеални услови.

И нели нема да има мамини и татини толко, ке се зголеми број на осамосталени и зрели. Некои самци мислу дека су сами можда ради сфои старци.
Ја још глеам волови сс стару мајку по молови.Демек она дава паре за шопинг и мора да е сс њега.
Безкичмењаци.

Ни другари ни девојку тија такфи неможеф да си фатиф.
Па ако некој уште зависи од своите родители кој се пензионери тогаш на тој му нема спас без разлика дали ти би ги пратил неговите родители во планина. Тој човек ќе има 30+ год кога ќе отидат неговите на планина. За да го научиш ти тој човек да биде самостален тогаш треба неговите родители да ги испратиш во планина кога тој ќе има околу 18год еве да кажеме.

Па ако некој уште зависи од своите родители кој се пензионери тогаш на тој му нема спас без разлика дали ти би ги пратил неговите родители во планина. Тој човек ќе има 30+ год кога ќе отидат неговите на планина. За да го научиш ти тој човек да биде самостален тогаш треба неговите родители да ги испратиш во планина кога тој ќе има околу 18год еве да кажеме.
Ili vo vojska na 18. I toa pomaga ;)

• Хаха
Reactions: wot
Па не бш, али ке се потикне млад сфет порано да си мисли на иднину, да си стфори фамилију и да гу остави спремну за живеачку пред нели он да цепа на Галичицу например.
Леле леле поглед двоглед, две езера на видик. :cool:

Еј а што праимо ако има голема разлику у године на стари парови.
Ке треба да ги оделимо :(

Ај ај, не ги жалимо, нели на наши године по две ги водиле, ке си најдеф сродну душу тамо берејки чаеви, ке гу опали док му дува ветар у гол гз.

Бреј, ке треба вијагра да се шферцуе како дрога по затфори хаха.

створил цел наратив зошто старите не требале да постојат пошто јас сум со моите, а он реди роба. Дури и ќе ги жртвувал неговите за ко мене луѓе да не постоеле. Ова болест ли е или што? Дефинитивно за Бардовци. :kafence:

створил цел наратив зошто старите не требале да постојат пошто јас сум со моите, а он реди роба. Дури и ќе ги жртвувал неговите за ко мене луѓе да не постоеле. Ова болест ли е или што? Дефинитивно за Бардовци. :kafence:
Haha
Небитан си како Рон Бургунди на Кајгана форум. Боли ке кур дали си ти сс тфои.
Поента е да не постоиф ич Ронофци.
Не за друго, смешно ке биде да смо задњи по сфе на сфет, а да смо први у просечно ајкју.
:icon_lol:

Не ги жртфују мои, едноставно тај ми е идеја. Па и мои нека идеф у пакет сс сфи статци на зеленило.
А мисли дека тфои први би избегале, ни хепи брдеј торту нема да чекаф, само побрзо да се отарасиф од тебе.

И не реду робу.
А и да реду, еве и ѓубраџија да сам.
Битно сам си га печалу лебче од мои 18 године.

Haha
Небитан си како Рон Бургунди на Кајгана форум. Боли ке кур дали си ти сс тфои.
Поента е да не постоиф ич Ронофци.
Не за друго, смешно ке биде да смо задњи по сфе на сфет, а да смо први у просечно ајкју.
:icon_lol:

Не ги жртфују мои, едноставно тај ми е идеја. Па и мои нека идеф у пакет сс сфи статци на зеленило.
А мисли дека тфои први би избегале, ни хепи брдеј торту нема да чекаф, само побрзо да се отарасиф од тебе.

И не реду робу.
А и да реду, еве и ѓубраџија да сам.
Битно сам си га печалу лебче од мои 18 године.

што сум небитен кога си опседнат со мене? Можам уште да барам, но ме мрзи. Гледаш што е ајкју 137, гледам низ такви како тебе како Супермен низ ѕидови.

И мои су старци што се шлаеф и га дрвиф по дома, трошиф пензију и лудуеф на совијални мреже како девеес пет посто старци у државу ни.Глеаф Ронови емисие,грандови

Или у превод нема да постоиф Ронофци.
Нема да има људи кои зависиф од пензују на сфои.Нема да има волови кои идеф сс мајку да си купиф мајцу рамбофку у Ваикики.
А и роѓендан на старци ке добие поголемо значење.

Јакиот па израз “Гледам низ тебе како Супермен низ ѕидови”

Извини ти лауреату, извини ти Пауло Коелјо, извини Стајнбек, извини Нобеловецу.
Сигурно ти требаа само две секунди да го измислиш ова. На нас со подпросечното ајкју би ни требале саати.

Не знам како ова стана аргумент за планинарски фонд ама не е проблем да живееш со своите ако околностите тоа го дозволуваат. Живеете по одродените вредности на западот, само ви е продадено како нормално. Знаете дека може човек да има здрави и вистински вредности без да е истеран од дома на 17 или да е пуштен во војска, не мора друг да ви ги оформува децата? Се смеете на пензионерите со "у наше време" а веќе демонстрирате одлики, пипкате лебови, глорифицирате тетоважи од служба, мудрувате на форуми како да е 2009. Еден ранч и цела фамилија на место, некое животинче и 300 метри бафер до следниот ранч, комјунити со твои, наместо да ве дели гипс картон со комшии кои се дојденици од бљак провинции, непалци или недајбоже студенти. Сите треба да работиме да ги пуштиме нашите на планина и да работиме да може да останеме таму со нив. Рон knows whats up. Штедење и пензионирање на 45.

:kafence:

Извини ти лауреату, извини ти Пауло Коелјо, извини Стајнбек, извини Нобеловецу.
Имам едни патики дома некои 5 години веќе се, и не се толку излитени како хуморов.
Дури кобе веќе обраќа очи.

@Ron Burgundy
Буквално еве си, иам га стаено и порано видео, украдено ми е од бијонсета.
Па нека види моментална онлајн фела дали треа да постои сорта како тебе и тија што издржаваф волови по дома кои немаф едн дн работан стаж.
Само планина!

...се правите планинари, а не го земате во предвид реткиот воздух, потешкотија во аклиматизација на висинска разлика, висинска болест со чии престој најчесто денес пензионери идејќи во родниот крај Порече само на неколку дена демек уживанција чист воздух, им дадов рок една недела ене се симнале брзо брзо по два три дена од здравствени проблеми токму од таквиот „чист планински“ воздух,
... ако сте биле планинари треба да знаете дека напорот на движење или било која активност во повисокиот планински дел е 10 х потежок, па ако пензионерите одвај се движеле во град, на планина нема да имаат сила ни здив да се движат, а не пак да имаат некоја пензионерска активност.

... зборувате за услови во планинарско живеење како што сте на млада возраст, бенефит и ваша посета со воодушевување, што не важи за повозраси и многу постари пензионери кои не ќе имаат здив, затоа што со нивната астма, респираторни болести и што ја знам општа старост за месец дена не повеќе ќе ги удри некој инфаркт и целосно ќе се спасите од нив, па потоа на ФБ цитати... многу ми недостигате тато, мама, дедо, баба, среќен е тој што има родители , чувајте ги ова она, вакво такво лигавење, а ваму во позадина демек во нивни интерес за подобар крај на животот им посакувате што побрза смрт со параван на иселување на планина на диши бе планински воздух, пис бифор рест ин пис во СвДимитрије!

... не знам дали да посакам на одредените да го доживеете што им го посакувате на постарите особи кои се пензионери, или воопшто да не го доживеете тоа, па никад да не биднете пензионери, ама кармата ќе реши, па вие терајте ја дискриминацијата по основ на возраста!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom