Know How - авијација

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
IDI BRE NEBO666 SEDI MADRO....SEGA SAMO BARAAT NEKOI TERORISTI NASEKADE , ne e toa moeto vreme koga toa bese inn......sega moze samo nekoj da te pukne.....:):)!!!
Sto ne zemes edno po benigno proektce...: napravi kontejnerce so digitalna kamera, nekoja telekomanda za upravuvanje , link za video da gledas sti gleda kamerata ,eden meteoroloski balon, padobran da tija vrati opemata i pravi NEVEROJATNI FOTOGRAFII NA TVOJOT KRAJ koga e ubavo vreme....
celava prikazna mozes za mnooogu malku pri da ja "sklopis ".
Ostavi se sto ima oksidator.............. te nosi u zatvor ........
za ova ke mi treba i GPS,kako posle ke ja najdam opremata,ako ja odnese vetrot?
Kako da nabavam helium?
Kako da nabavam kamera so emiter?
Ej,ovoj balonov moze da se upravuva so malo ventilatorce na telekomanda hehehe....I moze da se iskoristi za lansiranje na raketi...
Ima vakov proekt vo kit komplet?Kade i za kolku money mozam da go kupam?

za ova ke mi treba i GPS,kako posle ke ja najdam opremata,ako ja odnese vetrot?
vrzi ja so konec...sega ima tolku jaki ke go drzat i do 1000 metri i vrzi go ne za balonot , ami za kontejnerot so padobran...balonot neka si odi koga ke
mu dojde vreme :):)!!!

Kako da nabavam helium?
sto mu fali vo slucajov na vodorod....???
Kako da nabavam kamera so emiter?
prosetaj po internet ......eftini sa......
Ej,ovoj balonov moze da se upravuva so malo ventilatorce na telekomanda
ne moze.....ama uste si klinec za da svatis zosto ne moze....
hehehe....I moze da se iskoristi za lansiranje na raketi...
hehehe....naivno dete.....ti go butas u koprina , toj zapnal vo kapini....
Ima vakov proekt vo kit komplet?Kade i za kolku money mozam da go kupam?
ke se najde ........ako tato ima pari za vakvi gluposti....

vrzi ja so konec...sega ima tolku jaki ke go drzat i do 1000 metri i vrzi go ne za balonot , ami za kontejnerot so padobran...balonot neka si odi koga ke
mu dojde vreme :):)!!!
sto mu fali vo slucajov na vodorod....???
Treba da go pravam od HCl?
prosetaj po internet ......eftini sa......
Da,ama vo stranstvo,ili ima i vo MK?
ne moze.....ama uste si klinec za da svatis zosto ne moze....
abe nemora malo,moze pogolemo hehehe
hehehe....naivno dete.....ti go butas u koprina , toj zapnal vo kapini....
no comment
ke se najde ........ako tato ima pari za vakvi gluposti....

da imase tato pari za gluposti,nemase vo kit komplet da go kupuvam....ke go kupev gotov....

Ej , ne mu kazuvajte nisto !!!
De raketa de spijun bubi de CIA.... da ne ispadni nekoj den da ne soberat site so mu kazavme sto i kako pa da se zapoznaime vo nekoj taen zatvor vo Pakistan

Na primer
ooo zdravo jas sum Clenot (a elektrodi prikluceni na "osetlivite meste"... a ti so posineti oci i potecen si sigurno concrete... milo mi e milo AAARARAAAGAGAAHHH
Aj da mu kazeme, pa da go citame po vesnici...

Aj da mu kazeme, pa da go citame po vesnici...

Не знам кој параграф или член е ... али ти звучи познато “соучешништво.... поттикнување... помагање.... “???
Тие весници... да не ни ги носат ко ќе ни идат во посета?

jas samo ve prasav kako da napravfam raketa za sto pomali pari,a vie vlegovte vo tezok film.....
Се заебаваме, извини, страшно си добар, внесуваш возбуда на форумов,
креираш фантазии, адреналин покачуваш, хумор жив, кажи ја бре целта, па да спичкаме некого заедно...

Небо тие може се шегуваат но навистина без да ја кажеш која ит е целта со ракетата тешко кој ќе ти помогне.

Ej , ne mu kazuvajte nisto !!!
De raketa de spijun bubi de CIA.... da ne ispadni nekoj den da ne soberat site so mu kazavme sto i kako pa da se zapoznaime vo nekoj taen zatvor vo Pakistan

Na primer
ooo zdravo jas sum Clenot (a elektrodi prikluceni na "osetlivite meste"... a ti so posineti oci i potecen si sigurno concrete... milo mi e milo AAARARAAAGAGAAHHH
Ајде, прати ситуација - на море егејско, на плажа, ми носи кафе во ѓезве и шољи во рака, на послужавник, другар мој и цимер во апартман. и сега прати ситуација - цела солунска полиција се дигна да устануви кој сум јас, само затоа што другарот бил началник на ДБК....!?

Се заебаваме, извини, страшно си добар, внесуваш возбуда на форумов,
креираш фантазии, адреналин покачуваш, хумор жив, кажи ја бре целта, па да спичкаме некого заедно...
celta e postignuvanje poovekje iskustvo,ne pravenje beli....

Znae nekoj kako mozam da nabavam ili napravam fosgen???
Vo gostivar (banjica) ima fabrika za boi i lekovi,dali so potkupuvanje na cuvarot mozam da nabavam okolu 100grama/mililitri fosgen?

Znae nekoj kako mozam da nabavam ili napravam fosgen???
Vo gostivar (banjica) ima fabrika za boi i lekovi,dali so potkupuvanje na cuvarot mozam da nabavam okolu 100grama/mililitri fosgen?

Членови кои ја имале истата IP адреса
Корисник
NEBO666
NikolaTesla
VAMPIRESE
прочитав

Хехе. :uvo:

Дете, како да ти објаснеме некои работи? Или не ги читаш постовите или не сакаш да ни веруваш, што е работава?

Абе ќе те притворат ќе речат си сакал да го продолжуваш сонот на Фирерот со труење на другарите нашколо со познатиот гас.

Башка, денес во помали фабрики не се ни употребува за изградба на полимери, заменет е со трифосген, кој е многу полесен за ракување. Добро бе, дали имаш идеја колку е опасно да се ракува со таков реагенс?

Добро, како размислуваш, ќе му купиш 3 пива на чуварот и тој со шприц од боца ќе шмукне 150 грама нервен гас? Како тоа дома да го направиш, ќе мешаш во теглите од мајка ти? Аман, дали воопшто ги контролираш мислите?

Работиве стануваат сериозни, иако повеќево гледаат интересен сеир во тебе. Имаш 13 години, и на тие години под никој случај не смееш да се интересираш за вакви преопасни материи. Плус, нема да дозволам на форумов да прашуваш повеќе за слични работи чие поседување е строго забрането, а секоја употреба на истото ќе те стави на насловната од повеќето весници.

А твојава опсесија треба да ја пренасочиш на други активности кои ќе ти одговараат за годините! Почни со гледање на голи тетки по интернет, а не да читаш баскијски дво-месечни рецепти!

Свати го најдобронамерно мојов совет. И нека биде последно за бесцелниве прашања.

treva vo al kaeda da vlezam za da go anbavam toa?
nikogas vo mojot zivot nema da se otkazam od "igranjeto so ovie materii..."

treva vo al kaeda da vlezam za da go anbavam toa?
nikogas vo mojot zivot nema da se otkazam od "igranjeto so ovie materii..."

Види, тие работи не се за играње, тие материи се штетни за млад организам кој допрво расте и се развива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom