Duffy Duck
Pilot Lovac
- Член од
- 12 мај 2006
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 10
NEBO666 prati mi PP so tvojot mail, da te povrzam so nekoi raketni modelari . . . Ako sakas . ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kolku money e?Kazi ja namenata, pa da ti go preporacame vistinskiot tip raketa. Inace za "komu ide" gagahje, Jas bi preporacal protiv-gradobijna raketa... lesno se nabavuva, pravi nevidena panika ako pogodis naseleno mesto, pali sumi...![]()
Не бе, нека појде на Ѓуриште, цела рампа ќе му дадат за гајба пиво. Јасne ,osven ako ne ja dogovoris vo kit forma.....ja isporacuvaat takva pri "posebni naracki".................samo togas ti treba malku oprema za laboracija i pravilno sostavuvanje...
!!
Aj ne se zezaj, najdi nekoj sto prodava mikro raketni motorcinja, mislam uste gi ima vo Stip , ednostavna kartonska raketa so balza stabilizatori i plasticno vrvce,
padobran od tenka folija ili uste podobro strimer lenta i PRAJ SI KEJF sto bi rekol drugar ni od nacalstvoto...
Batali ova drugo...ne e toa zaebancija...
Не бе, нека појде на Ѓуриште, цела рампа ќе му дадат за гајба пиво. Јас
ќе му ја дадам балистиката, само уште компас ќе му требит, за правец...
I...., neka gi plasira kaj naumil,I.......?????
Zosto da ne mi go kazete?I...., neka gi plasira kaj naumil,(se zezam). Neznam dali da mu go kazeme prastariot recept za barut za raketi, od spisanieto "Narodna Tehnika" od peesetite godini na minatiot vek?
Zosto da ne mi go kazete?
Do vcera se tepav da najdam shema sa spion bubacka,iako CIA odamna ne gi koristi....
zosto da ne mi kazuvate nisto bre?Ej , ne mu kazuvajte nisto !!!
De raketa de spijun bubi de CIA.... da ne ispadni nekoj den da ne soberat site so mu kazavme sto i kako pa da se zapoznaime vo nekoj taen zatvor vo Pakistan
Na primer
ooo zdravo jas sum Clenot (a elektrodi prikluceni na "osetlivite meste"... a ti so posineti oci i potecen si sigurno concrete... milo mi e milo AAARARAAAGAGAAHHH
ne se zaebavam,seriozen sum.ne ,osven ako ne ja dogovoris vo kit forma.....ja isporacuvaat takva pri "posebni naracki".................samo togas ti treba malku oprema za laboracija i pravilno sostavuvanje...
!!
Aj ne se zezaj, najdi nekoj sto prodava mikro raketni motorcinja, mislam uste gi ima vo Stip , ednostavna kartonska raketa so balza stabilizatori i plasticno vrvce,
padobran od tenka folija ili uste podobro strimer lenta i PRAJ SI KEJF sto bi rekol drugar ni od nacalstvoto...
Batali ova drugo...ne e toa zaebancija...
Epa ako e kombe,togas nema pricini da se plasis.Pa talibancite ne gi apsat oti pravat Patrioti i spejs shutlevi....
Daj nekoe drugo hobi be najdi si....
Eve vekje 3 dena somnitelno kombe mi e pod prozorec i telefonot cudno mi zui ko kje zboruvam.