Кловнови

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Ма какво плашење бе :pos2:
Mногу ме нервираат кловновите не ми се ич интересни.:toe:

Od nikogas ne sum i sakala klovnovite, ne mi bile interesni, ali pa i ne sum se plasela od niv.

Одбивни ми се, и премногу се морничави. Самата нивна меланхолија и депресивност и тоа дека секогаш плачат а се трудат да бидат насмеани е застрашувачка.

***НЕ-КЛИШЕ ПОСТ***

Oбожавам. Well, oбожавав. Секој маскембал бев така маскиран. На секој циркус во градот одев.
Во цртани, низ книги. Обожавав. А, и англиски кога учев, Toto беше ѕвер.

Ако вие имате фобија, што имам јас? Do I have potential? :pos2:

Гледај го IT пa ќе праиме муабет! :icon_lol:

Немој поарно, како сеќавање од детството мислиш којзнае каков хорор бил, ама всушност е многу лош филм кој е претерано долг и досаден. -.-

Имам фобија од кловнови и се тоа затоа што како мала го гледав "It". И тоа неколку пати го имав гледано, па после месец дена спиење никако...дежурав по дома:) како и да е одвратни ми се, па дури и глава вртам некогаш кога ќе поминам на рекорд кај театарон за деца од тоа куклите гадни што им се стаени...

Не сакам кловнови, може дури и фобија имам од нив. И не знам како некои луѓе можат да ги сметаат за смешни, колку се само морничави уххх ми се гади сега.

Шо знам ... по родендени нормално како дете сум се радвела по нив ама пусти инајџија никош не праев ко шо ми велеја па не им успеваја финтите. Немам имано никаква фобија од нив, ама и не ми се нешо посебно многу смешно да речиш кловн како кловн.:smir:

одвратни ми се в крај. не знам воопшто кој измислил кловн :tapp: посебно IT. со еден збор ги мразам

Мрзам кловнови. Одвратни се, со дебилна и морбидна насмевка...

Некако се ми одбивни кловновите. Ми делуваат претерано вештачки

одвратни ми се в крај. не знам воопшто кој измислил кловн :tapp: посебно IT. со еден збор ги мразам

Не знам со какви кловнови си бил и што ти правеле али мене ми се баш привлечни овие со кој јас си се смејам и играм

61864.jpg
7165-Sexy-Clown.jpg

Не знам со какви кловнови си бил и што ти правеле али мене ми се баш привлечни овие со кој јас си се смејам и играм

61864.jpg
7165-Sexy-Clown.jpg

ех овие и вујко ми ги сака :vozbud:
јас правев муабет за оние кловнови што одат на роденденски забави или сл.
и нели гледаш пола форум мрази кловнови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom