Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
НФЛ за вечер:
New Orleans Saints - Jacksonville Jaguars 39.5+ 1.95 квота

Добра опција би било и двојка на 2.15, ама тука зависи дали ќе игра Лоренс за Џексонвил што ваљда нема да се знае до последна секунда (а и Сејнтс се добра екипа така да мислам + ќе биде посигурно)

Ако испадне инфо во следниве пар саати дека Лоренс ќе игра не би се изненадил да падне малце квотата за двојка а и да се смени границава пошто 39.5 мене лично ми е шокантно ниска бројка и се мислам дека беше поголема пред некој ден...

Така да, 39.5+ 1.95
glhf

НФЛ за вечер:
New Orleans Saints - Jacksonville Jaguars 39.5+ 1.95 квота

Добра опција би било и двојка на 2.15, ама тука зависи дали ќе игра Лоренс за Џексонвил што ваљда нема да се знае до последна секунда (а и Сејнтс се добра екипа така да мислам + ќе биде посигурно)

Ако испадне инфо во следниве пар саати дека Лоренс ќе игра не би се изненадил да падне малце квотата за двојка а и да се смени границава пошто 39.5 мене лично ми е шокантно ниска бројка и се мислам дека беше поголема пред некој ден...

Така да, 39.5+ 1.95
glhf
Конечен резултат: 24-31

И двојка и длабок +

(y)

Denes Monako mora da e hendikep kec -12.5 1.90
Alba se edna od najslabite ekipi denes igraat bez 3 bitni igraci, plus se ocekuva i Kemba vecer da debitira za Monako.

Неколку НФЛ пика за недела, коефициентите се меѓу 1,80 до 1.95. Ги уплатив денес зошто мислам дека коефициентот на Кливленд ке паѓа доколку се дознае дали Вотсон ќе игра или не.

Индијанаполис - Кливленд, Кливленд -2.5 хендикеп
Кливленд минатата недела играа без Вотсон, нивниот број 1 квортербек и издвојуваа импресивна победа против 49ерс кои според многумина е најдобриот тим во НФЛ сезонава. Според најавите Вотсон најверојатно ќе игра оваа недела. Ричардсон, број 1 квортербек кој иако е руки импресионираше во првите неколку натпревари за Индијанаполис е аут до крајот на сезоната. И да не игра Вотсон очекувам победа на Кливленд затоа што се поквалитетен тим посебно во одбраната која важи за топ 5 во НФЛ.

Њу Ингланд - Бафало, Бафало -4.5 хендикеп полувреме.
Њу Ингланд се шит шоу годинава, прелошо играат, Бафало следниот натпревар го играат за само 4 дена и очекувам да го имаат натпреварот под контрола уште во прво полувреме.

Денвер - Грин Беј, победа на Пакерс
Малку навивачки но Грин Беј се во серија од неколку лоши натпревари а подобар противник за да ја прекинат таа серија не можеа да посакаат. Кај Грин Беј неколку клучни играчи во нападот се опоравија од повредите а одбраната на Денвер е една од најлошите одбрани во НФЛ (мислам дека се рангирани 32 во повеќето категории). Грин Беј исто така влегуваат поодморени во овој натпревар затоа што не играа последната недела.

Последно уредено:
Ej ne e mozno
Автоматски споено мислење:

Sudijata ne svirese cist faul sea na krajot...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom