M
Macedon1um
Гостин
Аз Алкмаар X2 во живо
Мехелен - Мускрон ГГ
Башакшехир 1
Вкупно 6.1 коеф
Мехелен - Мускрон ГГ
Башакшехир 1
Вкупно 6.1 коеф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уплатено сабајле во СЛВо која кладилница Кари е 25.5 ?
Моцарт, Евротип и СЛ е 27.5, а во Златна е 26.5.
40 ќе даде така да не ти мења многу.Во која кладилница Кари е 25.5 ?
online sekade e 25.5, mada pocna da pagja kvota ili da ja pokacuvaat granicata. sekade over tovarenВо која кладилница Кари е 25.5 ?
Bese 24,5 sabajle vo zlatna t.e do 1 kako so uplativ ja... Curry i Brown duble za vecerva... Vvera me jeba onoj od Sarlot a go fativ KAT minus.. zav era dobiten so dublot smart i herro..Во која кладилница Кари е 25.5 ?
Baska prethodnite dve tekmi imase ocaen procent na sut, mislam po 7/8 pogodeni field goals od 25 obidi... Znaci mora denes da mu trgne..Кари 25.5+
два огромни порази по ред на ГолденСтејт, вечерва против слабите Булси, треба да биде победа за ГСВ, а и најбитно од се шанса за Кари да се испуца против лошата одбрана на Чикаго. Верувам дека ќе потегне појако денес, минатите два меча ако не беа БО ќе ја поминеше границата.
Олдриџ 16.5+
Класа играч, смешна граница. Зема најмногу шутеви заедно со Дероузан, во брза утакмица со Пеликанс вреди и текако да се изигра. Минатата 20 убаци, со 17 шута, а моето вечно правило е секогаш плус играч што зима шутеви колку својата граница
do tolku se slabi slovacite?Канада -6.5