Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Момци, кој сака да игра на Ерменија во среда, сега му е мајката, 3,10 квота.. Турајте док не се намали...
Реално со резерви сме поквалитетен тим од Ерменија, е сега како ќе излезат дечките, ќе видиме. Плус се игра на неутрален... не се баш наивни квотите во секој случај.

Реално со резерви сме поквалитетен тим од Ерменија, е сега како ќе излезат дечките, ќе видиме. Плус се игра на неутрален... не се баш наивни квотите во секој случај.
Ич не е реално ова

0-2 гола според мене, или т2 0-1 гол, евидентно е дека МРМЕ ќе иде на бод и ќе се брани, а Ерменија сметам дека не е баш способна за пробивање бункери и збиени одбрани така да очекувам ептен тврд меч.

Не е точно.. Ние нема ниту со резерви да играме, туку ќе играме со играчи што 1 пат ќе играат у националниот дрес.

Ах бе Змејовски само твојата ме бутна. Дај те некои типови за денес, ај @xxixka дај од тие твои типс.

Ne se letajte na Ermenija tolku,dovolno e da go poglednete nivniot sostav so Gruzija i se ke vi bide jasno.
Ako ne pobedea gubea sansi za Liga B,a oni vadat poise rezervi nego nie so ke imame za mecot so niv.
Taka da mene ova mi kazuva deka Ermencite ne se tolku zaletani po taa Liga B,moze da kalkuliraat za sledno evropsko i da si ostanat vo ovaa liga,za da bi imale sansi so polesni protivnici da izborat plasman na sledno Evropsko(teoretski).
Taka da i oni ke iskocat so tim poln so rotacii i baska na neutralen se igra.

Ne se letajte na Ermenija tolku,dovolno e da go poglednete nivniot sostav so Gruzija i se ke vi bide jasno.
Ako ne pobedea gubea sansi za Liga B,a oni vadat poise rezervi nego nie so ke imame za mecot so niv.
Taka da mene ova mi kazuva deka Ermencite ne se tolku zaletani po taa Liga B,moze da kalkuliraat za sledno evropsko i da si ostanat vo ovaa liga,za da bi imale sansi so polesni protivnici da izborat plasman na sledno Evropsko(teoretski).
Taka da i oni ke iskocat so tim poln so rotacii i baska na neutralen se igra.
Каде виде дека со резерви играле ЕРменија против Грузија вчера? 95% истиот состав што играше 2-2 пред месец дена против Грузија а и од нас кога изгубија 2-1 скоро истиот состав...

Каде виде дека со резерви играле ЕРменија против Грузија вчера? 95% истиот состав што играше 2-2 пред месец дена против Грузија а и од нас кога изгубија 2-1 скоро истиот состав...
Океј нека биде така дека не играле со резерви,изгледа си ги превеслал букмејкерите па затоа уште не држат фаворити со резерви,а и затоа Грузија вчера со 11 резерви беше фаворит со 1.85 квота против Ерменија.

Дечки како е ситуацијата во младата репрезентација? Нешто корона морона имаше, па после два дена сите невативни. Сакам да ги играм на тикет утре па затоа прашувам дали некој има инфо

Дечки како е ситуацијата во младата репрезентација? Нешто корона морона имаше, па после два дена сите невативни. Сакам да ги играм на тикет утре па затоа прашувам дали некој има инфо
pa pocekaj do utre, utre sve ke se znae.. ali ja bi gi izbegnal na golema uplata, ne se isplatib bidejki sme sigurno vtori i so poraz, a so vtoroto mesto gi izgubivme sansite za baraz.. tesko deka ke zeme 3 boda izrael vo spanija.. taka da i so poraz sme vtori..

Изненадувачки мала квота да ја поминеме групата е 2.5-2.85 (ама општо гледано мали се квотиве. За Холандија да помине групата е 1.01-1.05, за Украина е 1.33-1.45, за Австрија е 1.36-1.50)

Bet365 е 3.40 да помине. Само Унгарија има поголем коефицент, ама нивната група е хаос.

Не е баш изненадувачки мали квоти, 4 од вкупно 6 третопласирани ќе поминат понатаму. Една победа, малку резултати по мерка (нерешени во другите групи) и лапај си 1/8 финале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom