Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Porto i te kako potcenet vredi da se proba na kvota 4.2

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Лоши вести од Кањижа. Последните два натпревари, денес со Нексе и утре со Партизан, Металург ќе ги одигра без првите голмани Дупјачанец (истегнал лигамент) и Ѓорѓески (стомачен вирус). Одбраната на нашиот гол ќе падне врз плеќите на најмладиот - Мијатовиќ, кој ланската сезона ја заврши како трет голман на Металург 2. Дополнително, поради стомачен вирус ќе го немаме и Кондев, а поради повреди во Кањижа ги нема и Танкоски и Чантурија.

5,5 е хендикепот за Нексе кои пред некоја ден гледам ги тепале Сегед. Би требало да помине без проблем.

Дечки што да се каже... Срцев удар...
25317379304195a01eeed153149ed2ff.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Дајте некој тенис за утре, УС Опен почнува. Јас пола саат веќе ги гледам, Кецман, Квереј, Раонич ми фаќаат око.

Svajda Anderson hendikep 1 (9.5). Ednostavno Anderson ne mi e vo forma za do tolku ubedlivo da tepa, bez razlika sto prviov e anonimus.

Добитен тип ми го рчунаат со коефициент 1.1 кој ѓупци се овие а причината погрешно поставена маргина преку куров мој шо не земаа со време да го напрает то а не од ко заврши утакмицата и ко улета а и плус немаше ништо грешно само лајна јадет

Добитен тип ми го рчунаат со коефициент 1.1 кој ѓупци се овие а причината погрешно поставена маргина преку куров мој шо не земаа со време да го напрает то а не од ко заврши утакмицата и ко улета а и плус немаше ништо грешно само лајна јадет
се играше 2х25 минути турнирот, а овие сигурно мислеле 2х30 и затоа големи граници.. копилиња

се играше 2х25 минути турнирот, а овие сигурно мислеле 2х30 и затоа големи граници.. копилиња
Сите исплаќаа освен овие копилињава пак ке речам да ми го важеа за void пред почеток ке разберев ама бе после утакмица и 1.08 да ми рачунаат можат да одјебат али монопол се шо се тиче ракометиве и морам да трпам шо ги ебам ке им наплатам сеа со металург(ако не се заебаваат последниве 10мин) и Ангола веке ја наплатив

Сите исплаќаа освен овие копилињава пак ке речам да ми го важеа за void пред почеток ке разберев ама бе после утакмица и 1.08 да ми рачунаат можат да одјебат али монопол се шо се тиче ракометиве и морам да трпам шо ги ебам ке им наплатам сеа со металург(ако не се заебаваат последниве 10мин) и Ангола веке ја наплатив

Она што е битно во вакви случаи е дали доколку влезел обратниот тип ќе зголемеле коефициент.
Инаку секогаш се во право да променат правила доколку направат грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom