Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.539
- Поени од реакции
- 17.958
Porto i te kako potcenet vredi da se proba na kvota 4.2
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Sakam vakvi lokumiPorto i te kako potcenet vredi da se proba na kvota 4.2
Auuu tragedija drugar...Ja za 5k evra se tresev pred edna nedela a ne pa ti za 398kДечки што да се каже... Срцев удар...![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
зашо?Bet365 koи пички се а ја мислев само нашиве кладилници се срање
Otkazha Anderson, so Lorenzi igra ovoj svajdaSvajda Anderson hendikep 1 (9.5). Ednostavno Anderson ne mi e vo forma za do tolku ubedlivo da tepa, bez razlika sto prviov e anonimus.
Лагано добитен тип.Otkazha Anderson, so Lorenzi igra ovoj svajda
Добитен тип ми го рчунаат со коефициент 1.1 кој ѓупци се овие а причината погрешно поставена маргина преку куров мој шо не земаа со време да го напрает то а не од ко заврши утакмицата и ко улета а и плус немаше ништо грешно само лајна јадетзашо?
се играше 2х25 минути турнирот, а овие сигурно мислеле 2х30 и затоа големи граници.. копилињаДобитен тип ми го рчунаат со коефициент 1.1 кој ѓупци се овие а причината погрешно поставена маргина преку куров мој шо не земаа со време да го напрает то а не од ко заврши утакмицата и ко улета а и плус немаше ништо грешно само лајна јадет
Сите исплаќаа освен овие копилињава пак ке речам да ми го важеа за void пред почеток ке разберев ама бе после утакмица и 1.08 да ми рачунаат можат да одјебат али монопол се шо се тиче ракометиве и морам да трпам шо ги ебам ке им наплатам сеа со металург(ако не се заебаваат последниве 10мин) и Ангола веке ја наплативсе играше 2х25 минути турнирот, а овие сигурно мислеле 2х30 и затоа големи граници.. копилиња
Она што е битно во вакви случаи е дали доколку влезел обратниот тип ќе зголемеле коефициент.Сите исплаќаа освен овие копилињава пак ке речам да ми го важеа за void пред почеток ке разберев ама бе после утакмица и 1.08 да ми рачунаат можат да одјебат али монопол се шо се тиче ракометиве и морам да трпам шо ги ебам ке им наплатам сеа со металург(ако не се заебаваат последниве 10мин) и Ангола веке ја наплатив