Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@ilz
Дерозан минатата бил минус,па сеа логично било плус
Ембид скокови бил +,па сеа пак е логично плус
:D

Тој нема допир со реалноста ниту знај на шо се клади. Батали го него и изиграј како мислиш така е најдобро.Ембид ти е солиден пик се гледа дека му смета маската и единствено ќе оди во плус ако има слободни баѓи друго никако ама нема да го изиграм јас само Ибака за вечер.Солиден профит се направи преку денот.

@ilz
Дерозан минатата бил минус,па сеа логично било плус
Ембид скокови бил +,па сеа пак е логично плус
:D

Jas samo rekov deka ke go igram + na pojak vlog. Toa so logikata prai si ti logiki kakvi sakas... Glaven igrac im e vo top forma ete zatoa go igram +

Не се лути одма.Се зафркавав.[DOUBLEPOST=1525380393][/DOUBLEPOST]Многу играчи на минус ме влечат вечерва.И Белинели е повеќе за 12.5-
Неможе да игра при агресивна одбрана.Само овие играчиве се ептен лотарија.Освен ако не најдеш грешка од поени во границата.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Ovie italijancite 3ta Liga kosarka epten da ti bile retardirani... 2minuti do kraj na utakmicata ima, 25minuti timeout imaat. Si zboruvaat igracite megjusebe se dogovaraat i SE zagrevaat...

Tsitsipas, Chardy i Kohlshrajber

Ибака 11.5 Минус Спортлајф 5/10

Незнам зошто толкава граница за него пример Евротип и Моцарт на 9.5 ги имат, а Пајнакл на 10.5 и 1.71 за минус. Неможи да се состави заедно со Лав се греота да се гледат.

Патем еве за Илз да препиши нешто наместо ДеРозан да го игра.

Овие Динамо Киев ке вртат ? Кај ја најдов кај ја изиграв олку мал коефициент да ме заебе...

Барса губи 5-6 разлика ракомет на минута до полувреме и во живо е 1.15 квота....а бе ааааjде :D Бар 1.3 да дадоа..

Брондби 2+ прво и второ. 4.85
Веќе 4 кола по ред ги дава, многу очекуваат баш сеа да не ги даде, ама со Копенхаген играат. Копенхаген бетер од нив е за голови, се отвара од давање и примање

Ја и 7+ ќе ја пробам на ситно, 29 квота.

Во копачка се квотиве. :)

Силекс искра кец, слушнав дека овие ке играат со омладинци, мада немав м**а па играв 1Х

Има некој информација зошто ја прекинаа Дјургарден од Шведска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom