Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фала Богу, дрогирашиве англиски се одложено шо стаив на ливче се одложени,да бидат 1 само,ќе лапам на 2 ливчиња:jeeee::ojeaa::ајнапиво:

Реал 2 Т2
Севиља - 2
Алавес - 1

7.20 коеф на 10 евра.

не му треба на реал , а овие еспањол им се каталонски слуги и се загрозени се борат за опстанок...........

Ич не ми текна на ова. Кога се игра меѓу нив автоматски играм на Реал, али оваа утакмица и подзаборавив дека Реал не се фактор и дека можно е да им вратат услуга. Во 93та нормално. :icon_lol:

Тенисеров Козлов го преслуша шампионот Башич, а завчера изгуби од факинг Раманатрах како и да се вика. :facepalm:

успат и Реал :facepalm:

Емполи води 1-0 и примаат од последни факинг Авелино во 93 минута за 1-1. Ти ибам Реал и Емполи.Емполи кружена и ти даваат гол:confused: И тој шо го дал голот после добива црвен.:pos::pos::pos:ИРОНИЈА

1bqqvi.gif

Ич не ми текна на ова. Кога се игра меѓу нив автоматски играм на Реал, али оваа утакмица и подзаборавив дека Реал не се фактор и дека можно е да им вратат услуга. Во 93та нормално. :icon_lol:
:pos::pos: Дел Ване од Прилеп.

Емполи води 1-0 и примаат од последни факинг Авелино во 93 минута за 1-1. Ти ибам Реал и Емполи.Емполи кружена и ти даваат гол:confused: И тој шо го дал голот после добива црвен.:pos::pos::pos:ИРОНИЈА

1bqqvi.gif
Среќа си ја заокружил Емполи, еден од посигурните резултати е 1-0 па да ја кружиш во 90та :)

Среќа си ја заокружил Емполи, еден од посигурните резултати е 1-0 па да ја кружиш во 90та :)
Ја глеав у живо.Мртви беа Авелино во игра.При крај беше,реков сигурно фатена:LOL: 94 минута ,педериве израмнуваат.Си реков,абе ќе иам две добитни ливчиња,фатив Галата,Блекбурн,Гленторан,уше одложениве пијаници,сигурна е Емполи,Реал.На курац:yid: И више не уплаќам у моја фирма.Секад кад уплаќам,две ме поебуваат.СпортЛајф ми носи среќа .Се селам таму.:zloo:

акапулко ветар КОРНИ :pos::pos::pos:

само стави било кој да тепа и чекај рулетот да сврти до крај, шо е твое ќе си дојди:ojeaa:

акапулко ветар КОРНИ :pos::pos::pos:

само стави било кој да тепа и чекај рулетот да сврти до крај, шо е твое ќе си дојди:ojeaa:
На главниот терен не би требало да е проблем тоа. И Индиан Велс корне ветер. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom