- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.602
- Поени од реакции
- 119.699
@СтаврогинSea gleam ali sekako ne bi go igral toa tele, mislam deka ne mu lezi Gaske.
Kacanov i Kicker double, Stavro uste ova denes i dosta ti e, milionot otplaten.![]()
Квит сме?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@СтаврогинSea gleam ali sekako ne bi go igral toa tele, mislam deka ne mu lezi Gaske.
Kacanov i Kicker double, Stavro uste ova denes i dosta ti e, milionot otplaten.![]()
не му треба на реал , а овие еспањол им се каталонски слуги и се загрозени се борат за опстанок...........Реал 2 Т2
Севиља - 2
Алавес - 1
7.20 коеф на 10 евра.
не му треба на реал , а овие еспањол им се каталонски слуги и се загрозени се борат за опстанок...........
Ич не ми текна на ова. Кога се игра меѓу нив автоматски играм на Реал, али оваа утакмица и подзаборавив дека Реал не се фактор и дека можно е да им вратат услуга. Во 93та нормално.![]()
Среќа си ја заокружил Емполи, еден од посигурните резултати е 1-0 па да ја кружиш во 90таЕмполи води 1-0 и примаат од последни факинг Авелино во 93 минута за 1-1. Ти ибам Реал и Емполи.Емполи кружена и ти даваат голИ тој шо го дал голот после добива црвен.
ИРОНИЈА
![]()
Ја глеав у живо.Мртви беа Авелино во игра.При крај беше,реков сигурно фатенаСреќа си ја заокружил Емполи, еден од посигурните резултати е 1-0 па да ја кружиш во 90та![]()
На главниот терен не би требало да е проблем тоа. И Индиан Велс корне ветер.акапулко ветар КОРНИ
само стави било кој да тепа и чекај рулетот да сврти до крај, шо е твое ќе си дојди![]()