Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сабајле у спортлајф беше 1.85 за Мартерер. Некоја грешка пак![]()
Нормално дека има, ама муабетот ми е шо нема да ти го рачунаат. Ваљда 1 квота ќе биде.Има вредност за мене коеф немора ни да тепа 1/10 е изиграно.
Нормално дека има, ама муабетот ми е шо нема да ти го рачунаат. Ваљда 1 квота ќе биде.
1.15 - 1.20 е у другиве за Мартерер![]()
колку шо видов вчера подлогата е прилично брза така да барем два тајбрека не би требало да бегаатКарловиќ 24.5+ и Рублев +3.5 е многу изгледен дабл.
Карловиќ и Квери се прејаки сервери, тука не гледам како ќе падне брејк. Има голема веројатност да гледаме меч со три тај брејка, под услов да оди во три сета секако.
Рублев има 1-1 со Димитров, лани го разнесе на УСО, оваа година загуби на АО иако беше подобар противник али сонцето му еба матер. Како и вчера, Димитров му одговара на Рублев и обратно, Димитров не сака баш да игра со играчи кои имаат разорни удари. Згора на тоа Димитров не е баш во форма, пред турниров беше и повреден и не се знаеше дали ќе настапи. Похрабрите може и победа на Рубљо да пробаат.
Џабе, реагираа на време и сменија.колку шо видов вчера подлогата е прилично брза така да барем два тајбрека не би требало да бегаат
неблагодарен меч за прогнозирање, возниацки изгледа супер против послабо рангирани , кербер без борба и без тактика сигурно нема да се предаде.............благ фаворит е возниацкиВоцниацки кец денес а? Вчера Кербер се мачеше со Конта, мислам нема да има сили за уште еден напорен меч...башка Каро изгледа сосема солидно
Јас изиграв дубл Воцниацки и Квитова на 1000че.Воцниацки кец денес а? Вчера Кербер се мачеше со Конта, мислам нема да има сили за уште еден напорен меч...башка Каро изгледа сосема солидно
не дозволувајте полутенисери да ви го уништат и упропастат денот, играјте на шампионите и очекувајте и по некој купен хендикеп, на овие другите лопатари и недоразвиени/недооформени не се става ни 20 денариСабајле у спортлајф беше 1.85 за Мартерер. Некоја грешка пак![]()