Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Се сингл Screenshot_20180216-130116.png[DOUBLEPOST=1518784654][/DOUBLEPOST]Popyirin-Marterer 1 4.75

Последно уредено:
Ништо, ја ебавме работата со Рублев, Димитров денес ем има среќа ем сервира како гомно. И ќе дојде у финале против Федерер 20 дупли ќе направи све одвратно да му ебам.

Има вредност за мене коеф немора ни да тепа 1/10 е изиграно.
Нормално дека има, ама муабетот ми е шо нема да ти го рачунаат. Ваљда 1 квота ќе биде.
1.15 - 1.20 е у другиве за Мартерер :)

Нормално дека има, ама муабетот ми е шо нема да ти го рачунаат. Ваљда 1 квота ќе биде.
1.15 - 1.20 е у другиве за Мартерер :)

Попирин да тепа го изиграв јас не Мартерер.

Карловиќ 24.5+ и Рублев +3.5 е многу изгледен дабл.

Карловиќ и Квери се прејаки сервери, тука не гледам како ќе падне брејк. Има голема веројатност да гледаме меч со три тај брејка, под услов да оди во три сета секако.

Рублев има 1-1 со Димитров, лани го разнесе на УСО, оваа година загуби на АО иако беше подобар противник али сонцето му еба матер. Како и вчера, Димитров му одговара на Рублев и обратно, Димитров не сака баш да игра со играчи кои имаат разорни удари. Згора на тоа Димитров не е баш во форма, пред турниров беше и повреден и не се знаеше дали ќе настапи. Похрабрите може и победа на Рубљо да пробаат.
колку шо видов вчера подлогата е прилично брза така да барем два тајбрека не би требало да бегаат

Воцниацки кец денес а? Вчера Кербер се мачеше со Конта, мислам нема да има сили за уште еден напорен меч...башка Каро изгледа сосема солидно

upload_2018-2-16_17-4-50.png

ќе му уплати вака миле машала[DOUBLEPOST=1518797238][/DOUBLEPOST]
Воцниацки кец денес а? Вчера Кербер се мачеше со Конта, мислам нема да има сили за уште еден напорен меч...башка Каро изгледа сосема солидно
неблагодарен меч за прогнозирање, возниацки изгледа супер против послабо рангирани , кербер без борба и без тактика сигурно нема да се предаде.............благ фаворит е возниацки

Јас изиграв дубл Воцниацки и Квитова на 1000че.

Сабајле у спортлајф беше 1.85 за Мартерер. Некоја грешка пак :)
не дозволувајте полутенисери да ви го уништат и упропастат денот, играјте на шампионите и очекувајте и по некој купен хендикеп, на овие другите лопатари и недоразвиени/недооформени не се става ни 20 денари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom