Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не беше за играње викендов али ај. Вакви викенди треба да се преспијат.

Според моја проценка викендот утакмиците излегоа многу добро....баш тие фаворити кои ми фаќаа око за голема уплата Баерн,ПСЖ,Јувентус,Наполи,ПСВ,Фејнорд,Барселона + Сити и Челзи од Фа купот..си излегоја..е сега Ајакс според мене беше единствената екипа што киксна а реално требаше да победи..овие ти што ги спомна се умрени и преценети екипи што не заслужуваат ниту 100 денари да ставиш на нив.

No bad.

152129-prilepchanec-so-100-denari-dobil-nad-25-milioni-denari-vo-mocart-eve-go-famozniot-tiket-foto.png

Шо е финтата со коеф на Вест Хем, повредени суспендирани играчи или? Премногу е 2.90 дома со кристал палас, дури гостите се како фаворити претставени.

Шо е финтата со коеф на Вест Хем, повредени суспендирани играчи или? Премногу е 2.90 дома со кристал палас, дури гостите се како фаворити претставени.

Нели зицер ти беше :ROFLMAO:.

Ваљда добрата форма во која влезе Палас.

Пола тим им е аут затоа таков е коефициентот

Арнаутович, Ланзини, Масуаку, Керол, Обианг, Фонте и Фернандез овие сигурно нема да играат а под знак прашање се и Антонио, Ају и Рид

Ако ги нема и вториве кога ке објават состави вреди да се брка двојка таму

Зошто би ја играл Фиорентина на таков смешен коеф,и Лајпциг[DOUBLEPOST=1517168135][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 184643

Падна коеф и изгуби малку на вредност ама сепак од 2,03 вреди да се изигра

Ја предаде Фратанџело последната и прашање е колку ќе можи и утре да игра плус не ни успеа да влези во АО така да ..

1-2 :pivo2:[DOUBLEPOST=1517346098][/DOUBLEPOST]Screenshot_3.png

Границата во Петок ќе биди 175 или помалце зато треба да се уплати уште денес

Последно уредено:
малку нешто :) двете Арапски утакмици од 18:10 вечерва влегоја 2 во 1 , и на посебни ливчиња ги изиграв но со помалку влог , ова ретко се случува :)

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    138,7 KB · Прегледи: 56
  • 2.jpg
    2.jpg
    143,8 KB · Прегледи: 55
Screenshot_20180130-233145.png

2.40 беше за Гез коеф падна овие би требало да покријат минатата успеаја со 4 да тепат само а во последните 6, дури 4 пати ја покриват границата.

Немој на Гуез, Клизан ако е ок физички ќе го згази.

Чисто заради коеф. не ми е уште изигран не се разбирам Тенис многу овие ми се воглавно од премногу успешни типстери препишани на 8000 типој по 7.000 units се во плус.

Чисто заради коеф. не ми е уште изигран не се разбирам Тенис многу овие ми се воглавно од премногу успешни типстери препишани на 8000 типој по 7.000 units се во плус.
Абе види логиката вика дека би требало да добие ако Клизан не е во форма што е доста веројатно затоа што мака мачи со повредите, ама реално од кај да знаеме дали е во форма или не, дали немал проблеми за време на припремите? Затоа најубаво е да се избегнуваат вакви мечеви, или пак лајв да се играат, ако го гледаш дека се тегави одма све контра него и ајт у курац. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom