Ф
Флеш
Гостин
Фатив 300 у живо прв пат за 50че
Реков да видиме и Бордо пеналче 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо не беше за играње викендов али ај. Вакви викенди треба да се преспијат.
Фатив 300 у живо прв пат за 50чеРеков да видиме и Бордо пеналче
![]()
Шо е финтата со коеф на Вест Хем, повредени суспендирани играчи или? Премногу е 2.90 дома со кристал палас, дури гостите се како фаворити претставени.
Шо е финтата со коеф на Вест Хем, повредени суспендирани играчи или? Премногу е 2.90 дома со кристал палас, дури гостите се како фаворити претставени.
Зошто би ја играл Фиорентина на таков смешен коеф,и Лајпциг[DOUBLEPOST=1517168135][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 184643
Падна коеф и изгуби малку на вредност ама сепак од 2,03 вреди да се изигра
Ја предаде Фратанџело последната и прашање е колку ќе можи и утре да игра плус не ни успеа да влези во АО така да ..
Немој на Гуез, Клизан ако е ок физички ќе го згази.
Абе види логиката вика дека би требало да добие ако Клизан не е во форма што е доста веројатно затоа што мака мачи со повредите, ама реално од кај да знаеме дали е во форма или не, дали немал проблеми за време на припремите? Затоа најубаво е да се избегнуваат вакви мечеви, или пак лајв да се играат, ако го гледаш дека се тегави одма све контра него и ајт у курац.Чисто заради коеф. не ми е уште изигран не се разбирам Тенис многу овие ми се воглавно од премногу успешни типстери препишани на 8000 типој по 7.000 units се во плус.