Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно крај на црната серија утре на Интер? 1.70 солиден коеф.

По мршничка екипа од Интер ниту имало ниту пак ќе има во иднина, со Турново да земат да играат пак нема да победат.

Да ми го лапнат овие Лил клошари дадоја гол и 2 минути неуспеаја да ја задржат предноста. :boksix:

Едит:Го повлекувам зборо машинии:bravobe:

Последно уредено:
Vidigi be mrsive fener da vi ebam mamicata vasa skapana profesionalni kosarkari ne mozat akcija da izigraat imaa posleden napad na neresen rezultat i idioton vonamejker im ja dade v race topkata na banvit ... I normalno si primija kos za poraz idiotite.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ќе си умрам,прв пат се решив по 100 години викендот да одмарам од кладилница и сите утакмици што ги мислев си влегоја најлесно што можи...да цркнат сите до еден.

Го сонвам денот ко ќе пишам шпанска 3та лига и некогаш на утакмицата ќе падни гол.

интер, севиља, лајпциг, дортмунд, фиорентина ... абе буквално ништо не излезе овој викенд, а и немаше некој избор реално. Катастрофа.

интер, севиља, лајпциг, дортмунд, фиорентина ... абе буквално ништо не излезе овој викенд, а и немаше некој избор реално. Катастрофа.

Зошто би ја играл Фиорентина на таков смешен коеф,и Лајпциг[DOUBLEPOST=1517168135][/DOUBLEPOST]Screenshot_1.png

Падна коеф и изгуби малку на вредност ама сепак од 2,03 вреди да се изигра

Ја предаде Фратанџело последната и прашање е колку ќе можи и утре да игра плус не ни успеа да влези во АО така да ..

Последно уредено:
Лацио еднаш ке ги пишам, и мора најдно утакмица да изиграат во цела сезона. Фали уште Шведска да си тепа.

Освен Дортмунд овие другите не беа за играње, мизерни и преценети екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom