Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
no zoshto ne mi dozvoluva da prefrlam na druga smetka kako shto pishuva prefrli na drugar
Pa deka nemas verifikuvanl telefon..
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk[/QUOTE
go imam napishano brojot i kodot mi stigna na telefonot i go napishav no pak istoto go pokazuva
Da ne imas iskustvo so ovoj sajt (1xbet)? Imaat bonus do 100 evra na registriranje, ama polni se so poplaki deka se prevaranti, deka ne isplakjaat i blokiraat akaunti.Нормално е тоа дека мора на иста сметка од кај што си депозитирал , а за телефонот треба смс да ти стигне ама ако си на лајка не стига таму
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
2god igram tamu ne me blokiraleDa ne imas iskustvo so ovoj sajt (1xbet)? Imaat bonus do 100 evra na registriranje, ama polni se so poplaki deka se prevaranti, deka ne isplakjaat i blokiraat akaunti.
vo moja smetka go pishuva brojot no kade da go potvrdamPa deka nemas verifikuvanl telefon..
Хадад Маиа ИТФ ниво. Ало дечко џабе ти е све, какво ИТФ ниво бре човек? ИТФ ниво е Ѓорческа, а не Хадад. Па Хадад има топ во левата рака и е многу незгодна, нешто како Квитова. Може да ја разнесе никаквава Мертенс која што нема некој удар кој што може да направи разлика како што е форхендот на Хадад. Исто и серва има бомба. ИТФ ниво рече... Секако дека може да потоне Хадад и да изгуби 61 62 ама тоа нема да е причина за типот да ти е добар. Едноставно мечот ќе зависи повеќе од прецизноста на ударите на Хадад од што од мртвата Мертенс.
go imam napishano brojot i kodot mi stigna na telefonot i go napishav no pak istoto go pokazuva ili pak na pogreshen nacin go pravam toaPa deka nemas verifikuvanl telefon..
go imam napishano brojot i kodot mi stigna na telefonot i go napishav no pak istoto go pokazuva ili pak na pogreshen nacin go pravam toa
ако помагаш помагај бидејќи ми е потребно да ги префрлам парите на друга картичка а не од која се уплатениTе мразат, намерно ти прават вака.
ако помагаш помагај бидејќи ми е потребно да ги префрлам парите на друга картичка а не од која се уплатени
ако знаеш како дај помагајПреку таквото што ти е тебе потребно.