Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да пробаме нешто во новата
Мертенс да ја добие Хадад Маиа, Мертенс е во солидна форма, има 3 победи и еден пораз оваа година и тоа од Кербер со 7-6 7-6, Бразилката е повеќе играч за на земја и тоа на џеленџер/Итф ниво, коефициентот на сите кладилници веќе е во опаѓање и е околу 1.45, јас ја уплатив на пинејкл на 1.54

Хадад Маиа ИТФ ниво. Ало дечко џабе ти е све, какво ИТФ ниво бре човек? ИТФ ниво е Ѓорческа, а не Хадад. Па Хадад има топ во левата рака и е многу незгодна, нешто како Квитова. Може да ја разнесе никаквава Мертенс која што нема некој удар кој што може да направи разлика како што е форхендот на Хадад. Исто и серва има бомба. ИТФ ниво рече... Секако дека може да потоне Хадад и да изгуби 61 62 ама тоа нема да е причина за типот да ти е добар. Едноставно мечот ќе зависи повеќе од прецизноста на ударите на Хадад од што од мртвата Мертенс.

Уш ова ако ме паднит прам пауза од неколку години. Толку.Screenshot_2018-01-09-10-38-41.png

Утре Челзи Псж Реал прават 2.4 за 1 к е ако и овој тикет не испадне веке не играм фудбал ке играм ракомет сега европското за по 50че таму.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Хадад Маиа ИТФ ниво. Ало дечко џабе ти е све, какво ИТФ ниво бре човек? ИТФ ниво е Ѓорческа, а не Хадад. Па Хадад има топ во левата рака и е многу незгодна, нешто како Квитова. Може да ја разнесе никаквава Мертенс која што нема некој удар кој што може да направи разлика како што е форхендот на Хадад. Исто и серва има бомба. ИТФ ниво рече... Секако дека може да потоне Хадад и да изгуби 61 62 ама тоа нема да е причина за типот да ти е добар. Едноставно мечот ќе зависи повеќе од прецизноста на ударите на Хадад од што од мртвата Мертенс.
Ако не е црно, бело е. Така?
Па нормално и јас ќе го победам Надал ако што замислам - погодам. :D
btw. Што направи Хадад Маиа, не ми работат сајтовиве поврзани со резултати :sneaky:

Ако не е црно, бело е. Така?
Па нормално и јас ќе го победам Надал ако што замислам - погодам. :D
btw. Што направи Хадад Маиа, не ми работат сајтовиве поврзани со резултати :sneaky:
Реков дека со сигурност ќе тепа? Само наведов дека Хадад е далеку од просек како што беше наведено и дека е одличен играч. А ти друга работа имаш освен замарање со некој за кого не постоиш?

Реков дека со сигурност ќе тепа? Само наведов дека Хадад е далеку од просек како што беше наведено и дека е одличен играч. А ти друга работа имаш освен замарање со некој за кого не постоиш?
Кој е тој некој? Нели сме на форум каде секој има право на свое мислење. А мене ми беше смешно твоето, да победеше Хадад тежок циркуз од муабет ќе излезеше. :)
Букмејкерите не знаат, ти знаеш кој колку има шанси да тепа. :pos:

Кој е тој некој? Нели сме на форум каде секој има право на свое мислење. А мене ми беше смешно твоето, да победеше Хадад тежок циркуз од муабет ќе излезеше. :)
Букмејкерите не знаат, ти знаеш кој колку има шанси да тепа. :pos:
Да пошто секогаш мора да испадне според прогнозата на букмејкерите.

Утре Челзи Псж Реал прават 2.4 за 1 к е ако и овој тикет не испадне веке не играм фудбал ке играм ракомет сега европското за по 50че таму.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ќе те падни една 100%

Одличен сервис има и Албано Оливети, и Де Шепер, и Сем Грот, па каде се тие во тенисот, ако сервисот е толку клучен Карлович ќе имаше 2-3 гренд слема зад себе, земи ги мечевите од последните 2-3 сезони на Хадад Маиа и ќе видиш дека 90% и се одиграни на џеленџер/итф ниво, сум ја гледал неколку пати на ИТФ турнири на земја, и треба малку за да ги изгуби живците и да почне да мава километарски аути, плус сервисот не и е толку добар како што велиш ти, 1.54 си беше сосема ок коефициент за овој меч за да има вредност да се игра

Одличен сервис има и Албано Оливети, и Де Шепер, и Сем Грот, па каде се тие во тенисот, ако сервисот е толку клучен Карлович ќе имаше 2-3 гренд слема зад себе, земи ги мечевите од последните 2-3 сезони на Хадад Маиа и ќе видиш дека 90% и се одиграни на џеленџер/итф ниво, сум ја гледал неколку пати на ИТФ турнири на земја, и треба малку за да ги изгуби живците и да почне да мава километарски аути, плус сервисот не и е толку добар како што велиш ти, 1.54 си беше сосема ок коефициент за овој меч за да има вредност да се игра
Си лапна ти 1.54 без грам пот и неизвесност во мечот. Остави го него. Нека пишува глупости.

Браво. Одлична компарација за важноста на сервисот во машка и во женска конкуренција. Одлична паралела помеѓу Хадад и Сем Грот.
Во ред е ете имаме различни перцепции за моќта на девојката. Мислам дека и следи одлична сезона и влез во топ 50. Да, лани 80% играше ИТФ, ама заради пробивањето на листата. На крај бележеше и добри настапи на ВТА турнирите во сала.

Да не биде сега дека сакам да се расправам, Хадад Маиа дефинитивно не е ИТФ/челенџер играч. Беше до пред една година, но има доста напредувано од тогаш. И има потенцијал уште да напредува, има многу квалитетен форхенд и добар сервис. На Радванска и зеде сет, Халеп ја намачи пред неколку месеци. Сега дали беше добар бет на Мертенс на 1.55 не би навлегувал, проценката на вредноста е секогаш субјективна категорија.

Не ми е јасно оти се расправате и си карате мајки шајки. Не знајте една дискусија да напрајте.
Еден мисли едно, друг друго, трет трето.. Секој си има свое мислење.
Вие одма тепачката - на тастатура.
Тешко вас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom