Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде уште сеа ќе ти го направам кеФо,иако не заслужуваш.Не пробуваш да сфатиш нешто што ти е нацртано,туку си бладаш нешто не потребно.Дури вака срам ме фаќа колку немаш појма.

Еве како за последно и по твојата логика:
+ по + = +
- по - = +
- по + = -
+ по - = -

Кога ќе сфатиш кој кловн си испаднал овде,срам треба да те фати.
И немој мене да ми објаснуваш комбинаторики и веројатности оти примариус доктор сум во таа област.
Се покажа и докажа ти колку си стручен со логикава.

Извини ама не ти реплицирам повеќе,ептен си заминат со памето.

Значи морам погрешната да ја одберам,се мислев меѓу Хофенхајм или Леверкузен т1 1+ и овие сините неможат голот да го погодат да му ебам племето смрдено, да му се мочам во Вагнер,Крамарич,Гнабри и сите останати инвалиди во оваа мизерна екипа а и јас сум мизерен што ги играм...најофанзивната екипа во Европа баш јас кога ги играм неможат една ебана шанса да направат крв да серат

Има некој сајт каде што можеш да си ги верификуваш типовите ? Значи не прашувам за сајтови од типот на бетруш каде што мора да пишуваш објаснување за утакмиците, да пазиш колку саати пред утакмицата го објавуваш типот и сл. Ми треба чисто за водење на статистика, да има да прегледаш како си профит по лиги, по спорт итн
https://pyckio.com/i/#!home
https://www.bettingexpert.com/

za 2rata ne sum bas siguren, ama prvata ti e dobra, zatoa so baras

Ајде уште сеа ќе ти го направам кеФо,иако не заслужуваш.Не пробуваш да сфатиш нешто што ти е нацртано,туку си бладаш нешто не потребно.Дури вака срам ме фаќа колку немаш појма.

Еве како за последно и по твојата логика:
+ по + = +
- по - = +
- по + = -
+ по - = -

Кога ќе сфатиш кој кловн си испаднал овде,срам треба да те фати.
И немој мене да ми објаснуваш комбинаторики и веројатности оти примариус доктор сум во таа област.
Се покажа и докажа ти колку си стручен со логикава.

Извини ама не ти реплицирам повеќе,ептен си заминат со памето.
Примариус доктор :love::love::love:

Уште Рома Лацио 1x 2+ за 13 000

Арсенал 1
Евертон x2
Волзбург 1
Хофенхајм 1x
Мајнц 1
Рома 1x 2+
за 500

Аиии ,одма идам калкулус да преполагам ,со овие информации 10че у џеб[emoji41]

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Знаев дека тоа ќе го пишеш.Што има врска Ридинг со глупостите погоре?

Тие што имаат профили на бет365 или други онлајн кладилници ако можат да ми проверат колку е коефициент за Палас да опстане во ПЛ? (ако постои ваков тип)

Тие што имаат профили на бет365 или други онлајн кладилници ако можат да ми проверат колку е коефициент за Палас да опстане во ПЛ? (ако постои ваков тип)
Не ти треба профил за да го видиш ова. Постојат такви типови само моментално ваљда дека сеуште трае колото ги нема. Отвори ја страната на бет избери фудбал и скролај надоле ќе ти излезат игрите To be relegated, to be promoted и слично. Таму ќе ти ги даде лигите за кои моментално има понуда. Или горе ќе отвориш на тимови и избери директно Кристал Палас, ќе се снајдеш.

Не ти треба профил за да го видиш ова. Постојат такви типови само моментално ваљда дека сеуште трае колото ги нема. Отвори ја страната на бет избери фудбал и скролај надоле ќе ти излезат игрите To be relegated, to be promoted и слично. Таму ќе ти ги даде лигите за кои моментално има понуда. Или горе ќе отвориш на тимови и избери директно Кристал Палас, ќе се снајдеш.
Фала!

ФеЈенорд... :tapp:
Не можеа пошашма гол да примат...од корна му ја дига на шут на 20-25 метри...и тоа од единствената корна и единствениот шут на гол што го имаа овие, у 86та...:sekc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom