- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.973
- Поени од реакции
- 9.597
Овој Гофан повреден цело време дрн,дрн и на федерер ке го рокнит
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://pyckio.com/i/#!homeИма некој сајт каде што можеш да си ги верификуваш типовите ? Значи не прашувам за сајтови од типот на бетруш каде што мора да пишуваш објаснување за утакмиците, да пазиш колку саати пред утакмицата го објавуваш типот и сл. Ми треба чисто за водење на статистика, да има да прегледаш како си профит по лиги, по спорт итн
Примариус докторАјде уште сеа ќе ти го направам кеФо,иако не заслужуваш.Не пробуваш да сфатиш нешто што ти е нацртано,туку си бладаш нешто не потребно.Дури вака срам ме фаќа колку немаш појма.
Еве како за последно и по твојата логика:
+ по + = +
- по - = +
- по + = -
+ по - = -
Кога ќе сфатиш кој кловн си испаднал овде,срам треба да те фати.
И немој мене да ми објаснуваш комбинаторики и веројатности оти примариус доктор сум во таа област.
Се покажа и докажа ти колку си стручен со логикава.
Извини ама не ти реплицирам повеќе,ептен си заминат со памето.
Готово сеа најпаметен испадна.Се заборавија сите глупости што ги истреска претходните постови.Примариус доктор![]()
Те поздрави РидингГотово сеа најпаметен испадна.Се заборавија сите глупости што ги истреска претходните постови.![]()
Не ти треба профил за да го видиш ова. Постојат такви типови само моментално ваљда дека сеуште трае колото ги нема. Отвори ја страната на бет избери фудбал и скролај надоле ќе ти излезат игрите To be relegated, to be promoted и слично. Таму ќе ти ги даде лигите за кои моментално има понуда. Или горе ќе отвориш на тимови и избери директно Кристал Палас, ќе се снајдеш.Тие што имаат профили на бет365 или други онлајн кладилници ако можат да ми проверат колку е коефициент за Палас да опстане во ПЛ? (ако постои ваков тип)
Фала!Не ти треба профил за да го видиш ова. Постојат такви типови само моментално ваљда дека сеуште трае колото ги нема. Отвори ја страната на бет избери фудбал и скролај надоле ќе ти излезат игрите To be relegated, to be promoted и слично. Таму ќе ти ги даде лигите за кои моментално има понуда. Или горе ќе отвориш на тимови и избери директно Кристал Палас, ќе се снајдеш.