Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
of pa ja juventus najdov singl 4+ da go pisam, a tie so najslab tim odvaj pobedija
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Реков нема да играм веке ама мора оваа недела пак ме влече ке уплатам на ситно
Челзи
Баерн
Сити ГГ3+ најсигурен тип ми стои..
СКА 1 и 6+
За 100че

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
СКА крвта да ви ја ебам од 4 2 на 4 4 ви израмнија за на крај на пенали да победите.... и јас па алчен 1 и 6 + ...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Во каков налет сум на кикснати ливчиња за една утакмица во последниве 2 недели сигурно преку 80 000 денари,изненадување ќе биде ако фатам денес.

Во каков налет сум на кикснати ливчиња за една утакмица во последниве 2 недели сигурно преку 80 000 денари,изненадување ќе биде ако фатам денес.
Не си ни прв ни последен :D
za edna.jpg

Сусоооо :oleee:

Каква двојкица еј, али ај да не кобам има уште 15 мин. Тој беден Њукасл да не беше дебело ќе се офајдев, сега само 25 евра ќар на ваков супер викенд.

Не знам како ви оди вам дечки ама мене воопшто не ми оди последните 3 недели, крш со прогнозите

Викендов како ретко кога, фаворити екипи имаа убави коеф. како на пример Ливерпул, Баерн, Рома, Милан...само без трошка среќа, џабе е се во кладењево. Најболно од сите тие ливчиња ми е Јувентус. Беневенто кој стигна го наполна со по 4-5 гола, дојдоа на Јувентус на негов терен пуфки да му продаваат...али то е. Нема потреба да се сфаќа трагично, треба да се игра кежуал, ваљда некогаш ќе врати за се наназад промашено :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom