Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Da ve ebe erdogan na site mamicata vasa da vi ebam ejj t274.5 + gi cekam na poluvreme imaa 44 a na kraj ni 70 ne dadoa mamicata vasa turska da vi ebam

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Federer мораше денеска сет да загуби со овој ццц. :mad: дури и 20.5 under го пишав во моцарт ама првиот 4-6 заврши :mad: и најјако од се ќе биде сега 2-1 да изгуби.

2 пати под ред го играв под 19.5 лаганица ги зимаше и со Паире и со Тиафо, сега цел сет изгуби.:facepalm:

Pliskova-Wozniacki ваши мислења? Јас мислам треба да добие pliskova.

WBA - Man. City T1 1+ 1.9
Мислам дека Вест Бром ќе даде еден гол денес. Сити играа утакмица у куп преку неделата иако одмараа дел од првотимците, некои од нив имаа голема минутажа. Цврсти се овие ВБА дома, се ми оди дека Сити ќе киксне денес. Ќе ја пробам 1X, 4.2 квота заедно со Билбао - Барса 1X 2.6 квота.

Милан - Јуве 3+
Иако е дерби, и двете екипи играат офанзивен фудбал.
1.97 во SportLife

Игра некој на бетмаратон? Имам мака неколку денови не ми ја отвора, немам активирано блокада ниту во firewall, антивирусна, прокси. Некој со иста мака?

Не видео надзор, наса технологија да им стават на неписмените пак ќе ја упропастат утакмицата. Кај виде пенал за Хановер ни он незнае, ни тие шо гледаа на забавена снимка. :facepalm:

Не видео надзор, наса технологија да им стават на неписмените пак ќе ја упропастат утакмицата. Кај виде пенал за Хановер ни он незнае, ни тие шо гледаа на забавена снимка. :facepalm:
a jarmolenko dudukot vide li sto utna, i odma kazna, Klasika.

a jarmolenko dudukot vide li sto utna, i odma kazna, Klasika.

Утна педерот и после скоро идентична ситуација реализираа овие. Плус Обамејанг имаше една пред празен гол требаше само да ја протне, успеа да закасни. 1-3 требаше да биде се да им ебам. :facepalm:

Игра некој на бетмаратон? Имам мака неколку денови не ми ја отвора, немам активирано блокада ниту во firewall, антивирусна, прокси. Некој со иста мака?
Мислам ја блокираја за Мк ама не сум сигурен

Добро бе Шалке слепци едни две шанси сам на сам имаа и не успеаа ни да шутнат кон гол,и на крај 94 примија гол :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom