Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не, Андерсон е во одлична форма. Јас ќе го ставам Пер сингл на ситно, 200-300 денари, Мареј вчера шепајќи го напуштил тренингот, не е за 1.10 квота моментално.
Уплати го на marathonbet, чисто превентивно ако предаде оди полна квота на Пер.
Не верувам дека ова би се случило, посебно поради фактот што игра пред домашна побулика, а и го брани трофејот. Исто така не сум информиран ни за сериозност на евентуална повреда.

btw. И јас мислам дека Андерсон ќе победи против Квери, некако ми е постабилен, бомбастичен сервис, ќе се осудам да кажам подобар од Квери, а тоа е најсилно орушје на подлогава, така да... :)

Уплати го на marathonbet, чисто превентивно ако предаде оди полна квота на Пер.
Не верувам дека ова би се случило, посебно поради фактот што игра пред домашна побулика, а и го брани трофејот. Исто така не сум информиран ни за сериозност на евентуална повреда.

btw. И јас мислам дека Андерсон ќе победи против Квери, некако ми е постабилен, бомбастичен сервис, ќе се осудам да кажам подобар од Квери, а тоа е најсилно орушје на подлогава, така да... :)
Повреден е сигурно Мареј, очајно игра во текот на целиот турнир, а после второто коло зборуваше дека повредата се влошува се повеќе и повеќе и не знае како ќе биде во натамошниот дел од турнирот. Немам пари на Маратонбет, ќе го уплатам во нашиве кладилници, а и пошо ПЕР е ПЕР ќе го уплатам на ситно како што реков, нема да му се улетувам. :)

Инаку има и Квери одличен сервис ама во размените подобар играч е Андерсон.

Повреден е сигурно Мареј, очајно игра во текот на целиот турнир, а после второто коло зборуваше дека повредата се влошува се повеќе и повеќе и не знае како ќе биде во натамошниот дел од турнирот. Немам пари на Маратонбет, ќе го уплатам во нашиве кладилници, а и пошо ПЕР е ПЕР ќе го уплатам на ситно како што реков, нема да му се улетувам. :)

Инаку има и Квери одличен сервис ама во размените подобар играч е Андерсон.
Ме буни ова во Копачка европскиов хендикеп на тенисиве малце..:unsure::unsure:
На пример сакам Баутиста да го играм сет да земе и има 2,10 -2 е типот..Дали е тоа точно,да не изиграм нешто друго ..:icon_mrgr::icon_mrgr:

На нет 1,65,ваму 2,10..Квери 1,55 ,Ѕверев 1,55,Бердих 1,40 ..

Помагај побрзо,да не ги паднат случајно ако е типот тоа што мислам јас..

@Клипче И ти ги знаеш овие работи..:icon_mrgr:

Иако најверојатно се по 2 сета да освојат..:(:(

На пример сакам Баутиста да го играм сет да земе и има 2,10 -2 е типот..Дали е тоа точно,да не изиграм нешто друго ..:icon_mrgr::icon_mrgr:

Po 2 seta se

Немаш сет во Копачка, х1 ти е фаворитот да тепа 3-0, хендикеп икс ти е 3-1 да тепа фаворитот а х2 ти е аутсајдерот 2 сета да земе.

Poslabo pratam tenis poslednive godina-dve...vredi li da se igra Zverev protiv Raonic?

Не, Андерсон е во одлична форма. Јас ќе го ставам Пер сингл на ситно, 200-300 денари, Мареј вчера шепајќи го напуштил тренингот, не е за 1.10 квота моментално.
DSC_0425.JPG
Не те послушав и го изиграв брате.. Па и со више искомбинирав па за уште и да го појачам за 500..
Добро кажа, овде ситници решаваја и ако можеше во 4 сет се да се завршеше..
Те чекам утре овој пут ќе те послушам хехе позз друже :)

Типстери доста слаби бевте денеска, ајде утре верувам дека ќе се опоравите на 1/4 финалето.

На оној Виктор Галович се ставаат милиони..Иде човекот од турнир во Италија на бетон,каде што од квалификации стигна до финале и го натегна Башич елегантно и оди во Германија на турнир на земја и го натегнува домашниот играч и 100 пати подобар од него,Флоријан Мајер.:tapp::facepalm:

Каква спортска среќа има човекот,тоа просто не се опишува со зборови.Баш поради тоа се ставаат милиони.:icon_mrgr::icon_mrgr::popce:

Во Италија прво квалификациско коло 1,05 коеф и одвај тепа,после тоа како луд играше.Пет пати беше голем аутсајдер и ги натегнуваше како од шала. Игра 7 натпревари на бетон и иде на земја и пак си победува.Алал да му е.

Мајер се килавеше што е нормално за него,зошто и тој е тежок слепец.Втор сет од нигде никаде си попи брејк,со 4 нефорсирани грешки и брејк на 0,а потоа имаше одма 0-30 за рибрејк ама пак грешки еден куп.Трет сет со дупла грешка даде брејк,враќа рибрејк и после тоа Галович со неговата среќа удира в мрежа и си направи на среќа брејк.На крај Галович со дупли брејк тепа wow..

Во важни моменти ас или сервис винер.Сеоски Ѓокович.

Нема ништо полошо ако играш против некој ваков слепец,зошто ќе му се погоди една недела во цела кариера и ќе те изгори.Ме попари во Реканати,сега и во Брауншвајг.Е утре мамичето негово,го играм него.

Сега се егал коефициентите на Континен/Ватсон против Мирза/Додиг,па не знам дали вреди да се игра,ама според тоа што го видов од Мирза/Додиг може да се рече дека се доста нестабилни.Континен/Ватсон се 100 пати подобри на сервис,е сега дали ќе продолжат со исто темпо тоа не знам.

Вреди да се пробаат Павич/Киченок,држат 2,40-2,50 коефициент..Павич игра феноменално,еве и во машки двојки водат моментално.На мрежа е убитачен,а и нормално има јак сервис и доста е опасен бидејќи е левичар. Кабал/Спирс не се богзнае каква страшна комбинација,може да ги победат.

Мугуруза е за милијарда во четврток. Утре Федерер и Чилиќ би требало лесно да пројдат, уз максимум еден изгубен сет, Ноле и Мареј очекувам пораѓање, а Мареј можно е и да изгуби. Чан и Хингис исто би требало 2-0 да добијат, страшно играат на трева.

Мугуруза е за милијарда во четврток. Утре Федерер и Чилиќ би требало лесно да пројдат, уз максимум еден изгубен сет, Ноле и Мареј очекувам пораѓање, а Мареј можно е и да изгуби. Чан и Хингис исто би требало 2-0 да добијат, страшно играат на трева.
Вандевеге сет да земе ме заеба, како играше девојката не е можно. Полош тенис во 1/4 финале на слем не е прикажан.

Вандевеге сет да земе ме заеба, како играше девојката не е можно. Полош тенис во 1/4 финале на слем не е прикажан.
Вандевеге игра тенис без маргини, или све и влегува или не може океан од брод да погоди. Денес и се погодило изгледа ова второто. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom