- Член од
- 21 јули 2014
- Мислења
- 549
- Поени од реакции
- 544
Вандевеге игра тенис без маргини, или све и влегува или не може океан од брод да погоди. Денес и се погодило изгледа ова второто.![]()
Изгледа бродот и бил закотвен...

А сега и е веќе потонат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вандевеге игра тенис без маргини, или све и влегува или не може океан од брод да погоди. Денес и се погодило изгледа ова второто.![]()
и после зошто кладилниците правеле пари, жени тенис вели дека е за милијарда, игра против тенисерка која е доста добра на трева, се враќа на тениските терени после подолг период и е во добра форма, има 2-2 скор со противничката, ја има победено во единствениот дуел на трева, и плус коефициентот е смешенМугуруза е за милијарда во четврток. Утре Федерер и Чилиќ би требало лесно да пројдат, уз максимум еден изгубен сет, Ноле и Мареј очекувам пораѓање, а Мареј можно е и да изгуби. Чан и Хингис исто би требало 2-0 да добијат, страшно играат на трева.
Рече Чарли и уплати на 1.10 квота на некој играч што ни името не знае да му го изговори од Фјучерс турнир и се бунеше на Кајгана дека немал среќа.и после зошто кладилниците правеле пари, жени тенис вели дека е за милијарда, игра против тенисерка која е доста добра на трева, се враќа на тениските терени после подолг период и е во добра форма, има 2-2 скор со противничката, ја има победено во единствениот дуел на трева, и плус коефициентот е смешен
Рече Чарли и уплати на 1.10 квота на некој играч што ни името не знае да му го изговори од Фјучерс турнир и се бунеше на Кајгана дека немал среќа.
Уплати на Рибарикова чим мислиш дека ќе изгуби Мугуруза, што да ти кажам.![]()
Па знам затоа и реков дека е за милион Мугуруза. Океј жени се, разбирам јас тоа, али јас такви изрази си користам кога ќе видам дека ми е зицер некоја утакмица, што нормално не значи дека ќе искочи али ете јас така размислувам. Ја гледав Мугуруза против Кербер и против Цеца, страшно игра, брутално добро. Прво и основно сервира добро, а второ како што кажа ти игра стрпливо и не греши безвезно како порано. Мугуруза е од првиот ешалон тенисерки, односно топ 5 квалитет, има веќе еден Слем, а Рибарикова е просечна тенисерка која и јас мислам дека е залутана овде иако мора да се признае дека игра одлично на трева сезонава. Сепак квалитативно гледано 1.50 на Мугуруза би морало да се земе. Мислам и Венус дека ќе добие, ама ќе си навивам за Конта, сакам да игра прво финале на Слем во кариерата.Ако Мугуруза одигра како против Кузнецова нема Рибарикова никаква шанса. Сумик скроз и го има сменето начинот на игра, не се обидува да лупа винери од каде ќе стигне туку игра многу стрпливо и би рекол дефанзивно.
Рибарикова е залутана во полуфинале. Не знам што се случи со Плискова оној ден, кога упропасти брејк во втор сет, но потоа и се отвори ждребот на Рибарикова. Мартич и Вандервеј се тенисерки кои таа можеше да ги добие.
Mariehamn-Legia 2 W
H.Beer Sheva-Honved 1 W
Sheriff Tir.-Kukesi 1 W
Apoel-Dudelange 1 W
Коеф 3.28
Рутински, уште Ноле да не предаеше ама добро е 4.50Бате 1
Апоел 1
Федерер
Чилич
Мареј +
Ноле +
Вкупен коеф. 8.15