Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лош ми е телефонот :) инаку типот е Тцонга во трети сет 7.8 ѓем 1 беше 4:2 5:2 и 6:2

Ако е тоа типот треба да ти е добитен, ако го кажува недобитен треба да им кажеш на вработените да им се јават на тие Скопје задолжените за резултатите.

Т.Мариа- Вандевеге 1
Сугита- Манарино 2
После да не речете не сум кажал.
ввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввв

Некој да пишит нешо за Пелистер ? Ќе има голови? ☺

Ференцварош и Железничар двојки, околу 5 коефициент прават заедно

Се надевам ќе завршат побрзо Иснер и Села..Добитен е веќе типот,ама мора да завршат.Сега во четврти сет тајбрејк имаше 3 пати шанса на втор сервис,три пати во мрежа. Плус минус тоа беа зицери за него,за директен винер.

Почнува сега петти сет и има брејк шанса на втор сервис и пак в мрежа.Ти ебам неписмениот.

Има нешто најави за дожд,па ако заврне кој ќе ги чека.

Бразил-Русија 3:0 и ХЈК индивидуално прво пол. 2 гола.

Се надевам ќе завршат побрзо Иснер и Села..Добитен е веќе типот,ама мора да завршат.Сега во четврти сет тајбрејк имаше 3 пати шанса на втор сервис,три пати во мрежа. Плус минус тоа беа зицери за него,за директен винер.

Почнува сега петти сет и има брејк шанса на втор сервис и пак в мрежа.Ти ебам неписмениот.

Има нешто најави за дожд,па ако заврне кој ќе ги чека.

Бразил-Русија 3:0 и ХЈК индивидуално прво пол. 2 гола.
Добитен... 5ти сет (без тајбрејк сет) ќе изгуби од најмалиот играч у топ 100.

Некој да не има нешто повеќе инфо за мечот Касаткина-Контавеит? Некако чудни ми се коефициентите, а и гледам во пад е коефициентот на Контавеит во сите кладилници, не ми е јасно зошто би била толку голем фаворит, барав ама нема никакво инфо за некаква повреда на Касаткина, можеби на трева Контавеит да е благ фаворит ама 3.20 на Касаткина ми нема никаква логика

Некој да не има нешто повеќе инфо за мечот Касаткина-Контавеит? Некако чудни ми се коефициентите, а и гледам во пад е коефициентот на Контавеит во сите кладилници, не ми е јасно зошто би била толку голем фаворит, барав ама нема никакво инфо за некаква повреда на Касаткина, можеби на трева Контавеит да е благ фаворит ама 3.20 на Касаткина ми нема никаква логика
Контавеит има совршена игра за трева, башка освоен турнир сезонава.
Касаткина не е лоша, играше лани класик меч со Венус на Вимблдон али мислам дека се реални квотиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom