Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гаске-Ферер 34.5+ 1.9

Локумче. Ферер има 9-3 во меѓусебни мечеви со Гаске. "Ама Ферер е слаб годинава, веќе пензионер е, од кој стигна изгуби"
Изгуби али изгуби со борба. Осваја сетови, прави брејкови.
Башка на трева се игра, се е можно во мечов. Ферер секако е поодморен од Гаске, а богами и помотивиран е да се покаже после серијата на лоши резултати. Гаске секако не е премногу квалитетен играч за да се смета ова за лаган 100% фаворит. Не би бил крај на свет дури и Ферер да го добие мечот, иако не ми се верува. Сигурно ќе освои еден сет Ферер денеска.
Лаганица

Уште Тием и Иснер за 130 евра , дај нека влезе утре да ги дуплирам само и се одјавувам од Лондон. :D

:D

Мислења анализи за утре Весели со Фоњини? Се измачи чехот вчера во 5 сета против некојси Марченко.

Утре одам ептен јако на
јановиич 40.5+ и цонга да тепа

Минела/Севастова товарете да губат во двојки. Четврток се игра мечот, квота 1.50
Минела е 5ти месец бремена, играше прво коло сингл само да лапне 30к фунти, изгуби лабаво 6-1 6-1 од Скјавоне.
Скоро во сите кладилници го има мечот и квотата си стои 1.50, лупајте додека не е паднат.

Доналдсон со тој Индиецот да изгубат против Кларк/Вилис.

Албот,Медведев,Нишикори сите хендикеп гемови

Доналдсон со тој Индиецот да изгубат против Кларк/Вилис.

Албот,Медведев,Нишикори сите хендикеп гемови
Албот да загуби со помалку или повеќе од 6.5?

Веројатно на помалку мислиш.

Во sport life добитен тикет тенис ми го дава како промашен вработената несакаше да реагира некое чаре кај да пријавам

Во sport life добитен тикет тенис ми го дава како промашен вработената несакаше да реагира некое чаре кај да пријавам
Ако е добитен тикетот, нека провери вработената на резултати. Ако тикетот е добитен нека се јави во Скопје кај одговорните што ги чекираат тикетите и ќе корегираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom