Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Izmalerisa...Дибала да дајт хет трик пуштен на полувреме колку да е интересно ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izmalerisa...Дибала да дајт хет трик пуштен на полувреме колку да е интересно ..
Ostaj to go imav na drug tiket juvr da dajt nad 3.5 i mu ponisti gol sudijata hahahaIzmalerisa...
А јас ги имав 1-1 и 2+ @ 3.00 , малку ми беше, го преправив 1-1 и 2+ прво @ 3.65Mu poklonuvaat penal na bajern i tie go utnuvaat,ma jebete se i vidal i 1 i 3+ jebote.........
А Јунајтед, мртвилото од екипа? Како само успеаја да ја посерат и оваа утакмица не ми е јасно. Додека играа прво си викам 0-3 иде оваа едноставно играа фудбал, ама на крај си се покажа нездравиот "лузерски" менталитет кај играчите.И Лион ја сврте бемлиги и и испаднаа сите од ЛЕ. Има ли уште некој херој што падна на факинг ОЛИМПИЈАКОС ко мене? Ваљда не се залетав сам на дебилите![]()
До кое дереџе дојде Бушард, 1.90 коефициент има на ИТФ турнир
Бертенс ужас во вториот сет, не може да врзе 2 поени во низа, некоја си Синди Бургер си игра курташак со не во втор сет[DOUBLEPOST=1492110264][/DOUBLEPOST]Бетфеар прави некои ненормални грешки со коефициентите, значи пази за да го земе сетот Линет има поголем коефициент, а да го земе сетот со 2 гема разлика помал коефициентПрегледај го приврзокот 168365 Прегледај го приврзокот 168366
Претходно имаше ненормална грешка за вториот сет на мечот помеѓу Кикер и Вердаско, на +2.5 гема хендикеп за вториот сет за Вердаско коефициентот беше преку 2, значи на +2.5 гема а он имаше 1.30 коеф да го земе сетот, на тоа успеав нешто да ќарам колку што дозволија уплатаПрегледај го приврзокот 168367
изутринава исто имаа огромна грешка на мечот Албот-Пер, во вториот сет при резултат 2-1 за Албот без брејк на +2.5 гема хендикеп за него за тој сет му даваа 1.83 коефициент, значи коеф за сетот беа 2.20 со 1.60 во корист на Пер во тој момент а на +2.5 гема на Албот 1.83