Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И еве одиш вечерва некаде и го продаваш или го комариш ливчево, и ?
Како ќе докажеш дека е твое а не си го стопил на некого?
Постојат камери де. :) Ќе кажеш у толку и толку го уплатив тикетот, прво ќе го најдат во систем дали е во толку саат уплатен а после ќе видат и на камери. Ако си ти во тоа време не гледам причина зошто да не ти веруваат.

Јувентус - Барселона Хендикеп 1 е да тепа Јувентус со 2 гола разлика, а што е Хендикеп 2?

Постојат камери де. :) Ќе кажеш у толку и толку го уплатив тикетот, прво ќе го најдат во систем дали е во толку саат уплатен а после ќе видат и на камери. Ако си ти во тоа време не гледам причина зошто да не ти веруваат.

А неможи да го продадеш тикетот на некого или да го искомариш ??? Ти требале пари и веднаш си го продал на некого за поефтино.Неможе ова да се случи ??

Абе се исплаќа со црно на белo и крај... Може до утре да се убедуваме има нај различни сценарија од кои пример јас уплаќам тикет на мој познаник и кој би враќале камери би ме виделе мене нели уплаќам уствари тикетот не е мој..
Во спорт лајф е добро со картичките и да го загубиш ја приложуваш и си земаш парите..

А неможи да го продадеш тикетот на некого или да го искомариш ??? Ти требале пари и веднаш си го продал на некого за поефтино.Неможе ова да се случи ??
Па сигурно ако го продадеш утре нема да појдеш да речеш го загинав.

Предложете некое лудо тикетче за ЛШ. :cool:Ептен ми е кеф шо го потценуваат Монако :D

Dortmund - Monaco T22+ i GG

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Dortmund - Monaco T2 1-3
Juventus - Barcelona T2 1-3
Atletico - Leicester 1 и 2-5
Bayern - Real T2 1-3

За 300, илјадарче

Дибала да дајт хет трик пуштен на полувреме колку да е интересно ..

17888912_1689163231098603_1547470423_n.jpg

Стариот добар начин , тикети 2-3 квота :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom