Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Доказ дека и кладилниците не се непогрешливиUntitled.png

Ова е уплатено една минута откако Делбонис се предаде и мечот заврши, го гледав во живо мечот на бет365, видов дека Делбонис се предаде и гледа на бетфеар уште стои мечот во понуда со активни коефициенти, пробав да уплатам ама не ми прифатија и ги блокираа коефициентите, после 20-30 секунди пак го отворија мечот и пак пробав и уплатив, цели 5 минути откако мечот мечот заврши беше во понуда на бетфеар, нормално 90% оф времето со блокирани коефициенти ама 2-3 пати го отвораа мечот за обложување, мислев дека нема да ме исплатат и дека ќе направат воид на бетот, и кога го тргнаа мечот од понуда гледам ме исплатиле, ги повлеков парите на нетелер еве си стигнаа без никакви проблеми

2009-10та година на бет365 сите тениски резултати им каснеа во однос на неколку сајтови, се правеа убави пари. Од што отворавме многу акаунти пошто тогаш рано блокираа, више нема бонус за мк за нови луѓе.

Ако човек доволно прати што се дешава по сајтовиве, стално има грешки, има можност да се ќари на нешто, ако не на сигурно, на value bet.

Mu poklonuvaat penal na bajern i tie go utnuvaat,ma jebete se i vidal i 1 i 3+ jebote.........
А јас ги имав 1-1 и 2+ @ 3.00 , малку ми беше, го преправив 1-1 и 2+ прво @ 3.65 :D Демек да не заврши 1-1 прво, па 2-1. Ете ти.

Koja коњина од човек сум коа решив малце да паузирам од кладилница резултативе излегуваат како алва еве денес планирав да ''ризикувам'' само со ЛШ и планирав вака
Реал Х2
МОнако Х2 (и вчера го планирав исто со јуве 1 )
Атлетико сигурна победа

ракометите
Ст Рафаел да покријат хенд
РН Ловен да покријат хенд

и ако сакат некој нек пробат на Питсбург и ова сакав од хокеј
Питсбург 4,5+
Сапко 1 (излезе)
Калпа -4,5 (излезе)

добро шо се дешава со ова обложувалниците, коеф 2.85 овие ми ја уплаќаат на 1.96 ? да очекувам до го поништат бетот или да си ја исправат грешката или шо? wwinretardi.png
инаку коеф не е паднат толку е 2.85 е сеа шо лудило глумат.

До кое дереџе дојде Бушард, 1.90 коефициент има на ИТФ турнир
Бертенс ужас во вториот сет, не може да врзе 2 поени во низа, некоја си Синди Бургер си игра курташак со не во втор сет[DOUBLEPOST=1492110264][/DOUBLEPOST]Бетфеар прави некои ненормални грешки со коефициентите, значи пази за да го земе сетот Линет има поголем коефициент, а да го земе сетот со 2 гема разлика помал коефициентUntitled1.png Untitled2.png
Претходно имаше ненормална грешка за вториот сет на мечот помеѓу Кикер и Вердаско, на +2.5 гема хендикеп за вториот сет за Вердаско коефициентот беше преку 2, значи на +2.5 гема а он имаше 1.30 коеф да го земе сетот, на тоа успеав нешто да ќарам колку што дозволија уплатаUntitled3.png
изутринава исто имаа огромна грешка на мечот Албот-Пер, во вториот сет при резултат 2-1 за Албот без брејк на +2.5 гема хендикеп за него за тој сет му даваа 1.83 коефициент, значи коеф за сетот беа 2.20 со 1.60 во корист на Пер во тој момент а на +2.5 гема на Албот 1.83

Последно уредено:
И Лион ја сврте бемлиги и и испаднаа сите од ЛЕ. Има ли уште некој херој што падна на факинг ОЛИМПИЈАКОС ко мене? Ваљда не се залетав сам на дебилите :facepalm:

И Лион ја сврте бемлиги и и испаднаа сите од ЛЕ. Има ли уште некој херој што падна на факинг ОЛИМПИЈАКОС ко мене? Ваљда не се залетав сам на дебилите :facepalm:
А Јунајтед, мртвилото од екипа? Како само успеаја да ја посерат и оваа утакмица не ми е јасно. Додека играа прво си викам 0-3 иде оваа едноставно играа фудбал, ама на крај си се покажа нездравиот "лузерски" менталитет кај играчите.

До кое дереџе дојде Бушард, 1.90 коефициент има на ИТФ турнир
Бертенс ужас во вториот сет, не може да врзе 2 поени во низа, некоја си Синди Бургер си игра курташак со не во втор сет[DOUBLEPOST=1492110264][/DOUBLEPOST]Бетфеар прави некои ненормални грешки со коефициентите, значи пази за да го земе сетот Линет има поголем коефициент, а да го земе сетот со 2 гема разлика помал коефициентПрегледај го приврзокот 168365 Прегледај го приврзокот 168366
Претходно имаше ненормална грешка за вториот сет на мечот помеѓу Кикер и Вердаско, на +2.5 гема хендикеп за вториот сет за Вердаско коефициентот беше преку 2, значи на +2.5 гема а он имаше 1.30 коеф да го земе сетот, на тоа успеав нешто да ќарам колку што дозволија уплатаПрегледај го приврзокот 168367
изутринава исто имаа огромна грешка на мечот Албот-Пер, во вториот сет при резултат 2-1 за Албот без брејк на +2.5 гема хендикеп за него за тој сет му даваа 1.83 коефициент, значи коеф за сетот беа 2.20 со 1.60 во корист на Пер во тој момент а на +2.5 гема на Албот 1.83

Да не те нарекувам неписмен, ама Бетфер не може да направи грешки со коефициентот затоа што Бетфер не поставува никакви коефициенти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom